Vliegtickets Pamplona

Europa » Spanje » Pamplona

Spanje

Pamplona


Bezienswaardigheden in Pamplona


Pamplona, of Iruñea zoals de naam officieel luidt in het Baskisch, is de hoofdstad van de regio en de provincie Navarra gelegen in het noorden van Spanje. Bij de meeste mensen is de stad vooral bekend vanwege het stierenrennen, beter bekend als het Pamplona rennen, die jaarlijks plaatsvinden van 6 tot en met 14 juli. Dit stierenrennen wordt gevierd ter ere van San Firmín, de co-patroonheilige van de stad.

De gotische kathedraal La Catedral Basílica de Santa María la Real heeft de mooiste spitsboogkruisgangen van Europa. Ook het museum van Navarra is prachtig om te bezoeken. Dit museum geeft een goed beeld over hoe er vroeger in deze regio geleefd werd. De Fiesta de San Fermin is het jaarlijks terugkerend festijn dat wereldberoemd is vanwege de stierenrennen.

Wat ook een bezoek waard is, is de middeleeuwse kerk Iglesia de San Saturnino. Deze kerk is qua bouwstijl indrukwekkend.Vlieg via Barcelona of Madrid in 3,5 uur naar het schilderachtige Pamplona. U landt op Aeropuerto de Pamplona net buiten de stad.
Pamplona, of Iruñea is de officiële naam van deze Baskische stad. Het is de hoofdstad van de regio gelegen in de provincie Navarra. De stad vooral bekend vanwege het stierenrennen, beter bekend als het Pamplonarennen, die jaarlijks plaatsvinden van 6 tot en met 14 juli. De Fiesta de San Fermin is het jaarlijks terugkerend festijn waar duizenden toeristen op af komen. Dit stierenrennen wordt gevierd ter ere van San Firmín, de co-patroonheilige van de stad. De Kathedraal La Catedral Basílica is de gotische kerk met de mooiste spitsboogkruisgangen van Europa. Het museum van Navarra laat het verleden van Baskenland en Pamplona zien. Een bezoek waard. Naast de genoemde Catedral Basilica is de middeleeuwse kerk Iglesia de San Saturnino ook een plaatje. In de omgeving zijn allerlei bergdorpjes te vinden die je met een huurauto kan bezoeken Ook kun je een trip maken naar Bilbao. Houdt u er rekening mee dat de wegen in het Noorden vrij bergachtig zijn. Als u een auto wilt huren, kies dan voor een stevige four Wheel drive, zoals een Jeep. Ook is enige rijervaring gewenst en in sommige gevallen zelfs vereist.

 

Vliegtickets Pamplona


Voordelig vliegen naar het Spaanse Pamplona? World Ticket Center zoekt voor u vliegtickets voor de laagst mogelijke prijs. Deze stad staat bekend vanwege de stieren die eenmaal per jaar door de straten van de stad rennen, tijdens de Sanferminesfeesten. Verder vind je in deze stad bijzondere historische kerken en kathedralen en zijn er prima restaurants en kun je er goed uitgaan. Voor schitterende kerken en het echte Spaanse gevoel krijgen boekt u een vlucht naar Pamplona!

World Ticket Center is gespecialiseerd in goedkope vliegtickets. Wij vergelijken namelijk alle vluchten van vele luchtvaartmaatschappijen. Kijk en vergelijk zelf in ons online reserveringssysteem. De vliegtarieven kunnen sterk veranderen, houd onze website dus in de gaten. Ook bieden wij regelmatig voordelige aanbiedingen naar Pamplona. Voor een gevarieerde stedentrip naar deze Spaanse stad boekt u nu online een ticket bij World Ticket Center!


World Ticket Center


Reisbureau World Ticket Center biedt al meer dan 25 jaar vliegtickets aan. Door deze jarenlange ervaring vindt u bij ons zeer voordelige vliegtarieven naar steden als Pamplona. Onze Europa specialisten informeren u graag over de mogelijke tickets naar deze Baskische stad.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

wed 26 jun - mon 01 jul

€ 255

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00