Vliegtickets La Coruna

Europa » Spanje » La Coruna

Spanje

La Coruna

Bezienswaardigheden in La Coruna


De bekendste attractie van La Coruna is Torre de Hércules. Dit is de enige Romeinse vuurtoren ter wereld die overgebleven is en nog functioneel is. Volgens de legende zou de Griekse held Hércules hier de kwaadaardige reus Gerion na drie dagen vechten verslagen hebben. De toren kan beklommen worden en dat levert prachtige uitzichten op over de stad en de oceaan.

San Anton is een klein kasteel uit de zestiende eeuw. Hierin is een leuk archeologisch museum ondergebracht met vondsten uit de omgeving.
Praza de Maria Pita is het centrale plein met daaraan het prachtige stadhuis. Op dit plein is altijd wel wat te doen.

Het uitgaansleven concentreert zich aan Rúa de Juan Canalejo, parallel aan de boulevard. Hier vind je leuke barretjes en diverse clubs. Ook zijn hier een aantal prima restaurants te vinden. Ondanks dat de stad geen Benidorm of Salou is, is de stad populair onder jongeren. In de avond speelt het leven zich op straat af rond Rua real en Rua de Juan Canalejo


 

Vliegtickets La Coruna

Voor de goedkoopste vliegtickets naar La Coruna kunt u een bezoek brengen aan de site van het World Ticket Center. Daar ziet u gelijk de laagste tarieven per vlucht. La Coruna is de hoofdstad van de gelijknamige provincie in het uiterste noordwesten van Galicië. De stad staat bekend als een echte havenstad met opslag voor industrie. Het historische centrum ligt op een fraai schiereiland, dat via een smalle doorgang met het vasteland is verbonden.

Tickets bij het World Ticket Center zijn zo goedkoop omdat wij de concurrentie nauwlettend in de gaten houden. Via het makkelijke reserveringssysteem kunt u gemakkelijk de goedkoopste vluchten bekijken en de beste reistijden die bij u passen gelijk boeken.

World Ticket Center


Kom langs in het reisbureau van het World Ticket Center en laat u alles vertellen over de goedkoopste vliegreizen naar La Coruna. U kunt ook via de site de laagste tarieven zien en gelijk boeken.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00