Vliegtickets Asturias

Europa » Spanje » Asturias

Spanje

Asturias

Bezienswaardigheden in Asturias


Hoewel er steeds meer toeristen naar deze regio komen, blijft Asturias een traditioneel plattelandsgebied. Dit biedt mogelijk om eens op het platteland een onderkomen te vinden in één van de kleine dorpjes.

Uiteraard zijn er voldoende mogelijkheden in de steden Oviedo en Gijon. De natuur in Asturias is zeer gevarieerd met afwisselend groene uitgestrekte velden, bergen en rotspartijen aan de zee. De meest culturele stad in Asturias is Oviedo waar je prachtige kathedralen en kerken kunt bezoeken. Het historische centrum van de stad brengt je terug in de tijd en omdat hier geen auto's mogen komen kun je hier prachtig wandelen langs de bezienswaardigheden zoals de Kathedraal van Oviedo en het Museum Arqueoloico. Gijon is de tweede stad van de regio en is ideaal voor een zonvakantie wegens de aanwezigheid van twee grote stranden. Ook vind je hier oude Romeinse warmwaterbaden, diverse kathedralen en bijzondere musea.

Naast deze twee steden moet u het zeker niet laten de vele gezellige pitoreske vissersdorpjes van een bezoek te voorzien.


 

Vliegtickets Asturias


Vliegtickets naar de Spaanse regio Asturias zijn er al voor een goedkope prijs bij het World Ticket Center.Asturias is gelegen aan de Golf van Biskaje in het noorden van Spanje .De hoofdstad van deze regio is Oviedo. Asturias is een van de oudste koninkrijken op het Iberisch schiereiland. De eeuwenoude cultuur heeft in alle dorpen en steden zijn sporen nagelaten.

Vliegtickets die u bij het WTC heeft geboekt zijn gegarandeerd voor de laagste prijs. Asturias is perfect voor een vakantie op het platteland, gecombineerd met een bezoek aan oude steden en een verblijf aan het strand.. Boek uw vliegtickets via de website van het WTC of breng een bezoek aan het reisbureau in Amsterdam en boek daar uw vliegtickets.

World Ticket Center


Voor de goedkoopste vliegtickets naar Asturias kunt u bij het World Ticket Center deze tickets gemakkelijk boeken. Via de website van het WTC is het zeer eenvoudig een vlucht naar deze stad te selecteren die het beste bij u past. Op onze site ziet u gelijk de laagste tarieven per vliegticket.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

thu 20 jun - mon 24 jun

€ 314

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00