Vliegtickets Suceava

Europa » RoemeniĆ« » Suceava

Roemeniƫ

Suceava

Bezienswaardigheden in Suceava


De Cetatea de Scaun is het gerestaureerde overblijfsel van het fort uit 1388. Dit fort is langs de Moldavische grens gebouwd. Bij het kasteel is een openlucht museum over deze regio. Een bijzonder klooster, in het westen van de stad is het Zamcaklooster gebouwd in de 16e eeuw voor Armeense vluchtelingen. In het westen van de stad staat de St. Dimitru kerk. Het gebouw heeft veel Byzantijnse invloeden en is in de 16e eeuw gebouwd. Op de buitenmuren zijn nog resten van fresco's te zien. Op de weg naar het kasteel staat een ruiterstandbeeld van Stefan de Grote. Het Ethnografisch Museum is gevestigd in de voormalige stadsherberg.

De regio Bucovina is erg populair onder toeristen. De streek is beroemd vanwege de folklore, de schilderachtige dorpjes en de kleurrijke bevolking.

De kloosters rondom Gura Humorului zijn de grote trekpleister van de Bucovina, maar het glooiende landschap is ook zeker een factor die bepaalt dat er veel toeristen in dit deel van Roemenië komen. In het westen liggen de Prislop- en de Bargau-pas. Deze komen voor in de verhalen over Dracula. in de Vatra Dornei staat een kasteel waar volgens de verhalen de legende van Dracula zich heeft afgespeelt. De kloosters van Sucevita en Moldovita zijn tevens hoogtepunten van de streek.


 

Vliegtickets Suceava


Voor een vlucht voor het goedkoopste tarief naar Suceava kunt u boeken bij het World Ticket Center. Suceava is de grootste stad in de Bucovina, een streek in Roemenie wat tegen de Ukraine en Moldavie ligt. Vroeger was het een stad met een fort en vele kerken, maar de Turken en Ceausescu hebben veel vernield. Desondanks zijn de in de stad overgebleven kerken en de resten van het oude kasteel toch de moeite waard om te bekijken. Bekend is de bontmarkt in midden augustus.

De vliegtickets op onze site zijn allemaal inclusief tax en andere toeslagen. Vlieg voor de goedkoopste prijzen al naar deze Roemeense stad en boek uw vliegtickets bij het WTC.

World Ticket Center


De goedkoopste vliegtickets naar en van Suceava vindt u bij het World Ticket Center! Al meer dan 25 jaar zijn wij een van de goedkoopste reisbureaus van Nederland! Boek uw vliegtickets via de website van het World Ticket Center of laat u adviseren door een van de specialisten die voor u klaar staan in het reisbureau.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00