Vliegtickets Sibiu

Europa » Roemenië » Sibiu

Roemenië

Sibiu

Bezienswaardigheden in Sibiu

Er zijn diverse bezienswaardigheden en musea te vinden. Het Bruckenthalmuseum is na het Britse Museum in Londen en de Willem V schilderijenverzameling in Den Haag het oudste museum van Europa. Het bezit een erg uitgebreide verzameling van Roemeense schilders, maar er hangen ook enige Nederlandse en Vlaamse werken van onder andere Rembrandt, Breugel en Rubens.

De winkelstraat van de stad is Str. Nicolae Balcescu met winkels en eethuisjes. De straat komt uit op Piata Mare met aan de ene kant de prachtige Duitse huizen met de vele kleine dakkapelletjes en aan de andere kant een rooms-katholieke kerk.
Het Piata Mica is een bezoek waard. Het heeft mooie, in pasteltinten geverfde gebouwen. Vlakbij ligt de Podul Mincinosilor brug. Vlakbij de brug vindt u de Bogentrap, hier proberen vele schilders hun schilderijen aan de man te brengen.

Andere bezienswaardigheden die een bezoekje waard zijn, zijn: het historisch museum gevestigd in het oude raadhuis, de raadhuistoren aan het Piata Mare, het gildegebouw aan het Piata Mica, de door de Aya Sofia geïnspireerde orthodoxe kathedraal, het openluchtmuseum Astra en niet te vergeten de poorten en muren rondom Sibiu.


 

Vliegtickets Sibiu


Gaat u op vakantie naar Sibiu? Vliegtickets naar deze Roemeense stad boekt u bij World Ticket Center. Eén van de mooiste steden van Roemenie heet Sibiu. In deze middeleeuwse hanzestad zijn veel historische gebouwen bewaard gebleven. Deze stad wordt ook wel het Parijs van het Oosten genoemd.

World Ticket Center helpt u graag bij het boeken van een goedkoop vliegticket. Sibiu heeft een luchthaven waar veel vluchten naartoe gaan. Door het vergelijken van luchtvaartmaatschappijen kan World Ticket Center u de goedkope vliegtickets naar Sibiu online aanbieden.

World Ticket Center


Goedkoop naar Sibiu vliegen is niet meer onmogelijk. World Ticket Center kan door jarenlange ervaring de goedkoopste vliegtickets aan u voorleggen. U kunt online boeken of telefonisch contact opnemen met één van onze adviseurs.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00