Vliegtickets Innsbruck

Europa » Oostenrijk » Innsbruck

Oostenrijk

Innsbruck

Bezienswaardigheden in Oostenrijk


Naast wintersport is de hoofdstad van Tirol, door haar bezienswaardigheden de moeite waard om te bezoeken. De stad ontwikkelde zich verder van belangrijke middeleeuwse handelsstad tot hoofdstad van de deelstaat Tirol en hield daar een reeks barokke gebouwen aan over. Hier vind je er een aantal in de Altstadt, met zijn smalle straatjes, arcades, pleintjes met prachtige huizen en gebouwen in barokstijl. Ook buiten het centrum zijn er tal van interessante bezienswaardigheden, zoals de Alpenzoo, de dierentuin met dieren die vroeger en nu in dit gebied leven, de plaats waar Andreas Hofer in 1809 een belangrijke overwinning behaalde

De sarcofaag van Maximiliaan I is de belangrijkste attractie van de Hofkirche. Hoewel de keizer hier niet meer rust, wordt zijn tombe beschouwd als een prachtig voorbeeld van Duitse renaissancebeeldhouwkunst.

De luisterrijke Basilika Wilten is een van de meest glorieuze kerken die u in Tirol kunt bezoeken. Het ontwerp in rococostijl maakt de minutieuze muurschilderingen tot een kleurrijk kunstwerk.


 

Vliegtickets Innsbruck


World Ticket Center biedt u een goedkoop vliegticket naar Innsbruck aan. Innsbruck is een populaire wintersportbestemming in Tirol, Oostenrijk. Voor de wintersporters zijn er maar liefst 6 skigebieden, 4 speciale snowboardparken, volop langlauf gelegenheden en zijn er vele tientallen kilometers gemarkeerde wandelwegen.

Door het vergelijken van vliegtickets naar Innsbruck, kan World Ticket Center u de laagste prijzen voorleggen. Nadat u een keuze heeft gemaakt is het vliegticket online te boeken. Hulp hierbij wordt aangeboden door één van de adviseurs van World Ticket Center.

World Ticket Center


World Ticket Center biedt u elke dag verschillende tickets naar Innsbruck aan. Zoek op onze website om de vlucht te vinden die het meeste aansluit op uw wensen.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

wed 26 jun - wed 03 jul

€ 269

BOEK DEZE VLUCHT
Innsbruck

Algemene Beoordeling

8.8

Mooie stad

Een mooie stad met veel cultuur. Het bevindt zich in een geweldige omgeving en het skigebied is goed te bereiken.

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00