Vliegtickets Lvov

Europa » Oekraïne » Lvov

Oekraïne

Lvov

Bezienswaardigheden in Lvov


De stad ook wel Lviv genoemd, is de hoofdstad van West-Oekraïne. Lvov is één van de weinige Midden-Europese steden die niet door de 2e wereldoorlog verwoest is. De invloed van de Habsburgers, Joden, Russen, Polen en Oekraïners maken de stad tot een cultureel bolwerk.

In de stad zijn veel oude gebouwen bewaard gebleven en het historische centrum is net een museum. Het in de hele wereld bekend theater van opera en ballet bevindt zich hier. In de oude stad staat een negentiende eeuws stadhuis. Bekijk het oude stadhuis dat aan het Rynok-plein plaat. Op dit plein staat ook een oude gotische kathedraal. De kathedraal is versierd met fraai beeldhouwwerk. Voor liefhebbers van folklore en volkskunst is er in Lvov het Museum voor Volksarchitectuur en Folklore.

Goedkope vluchten worden aangeboden door Austrian Airways en Lot. U kunt naar Lvov zowel via Wenen als Warschau. Een vlucht duurt ongeveer 4,5 uur incl. overstap.

Deze stad, ook wel Lviv geschreven en genoemd, ligt in het Westen van de Oekraïne. De invloed van de Habsburgers, Joden, Russen, Polen en Oekraïners is hier duidelijk te zien en maken de stad erg gevarieerd op het gebied van bouwstijl en cultuur. In de stad zijn veel historische gebouwen te vinden en is oude centrum net een openluchtmuseum. Hier vind je het bekende theater waar de nationale opera en ballet zich in huisvesten. In het oude centrum staat een negentiende eeuws stadhuis. Deze is te vinden aan het Rynok-plein. Op dit plein staat ook een oude gotische kathedraal. De fraai versierde kathedraal is een leuke bezienswaardigheid. Het museum voor Volksarchitectuur en Folklore is tevens een bezoek waard. Hier vind je het verleden en de oude cultuur van de en het land terug.

Lvov is ook een veel genoemde naam voor de stad, deze ligt in West-Oekraïne en is gelukkig ontsnapt aan de bombardementen in de 2e wereldoorlog .Zo zijn de traditionele gebouwen en historische panden bespaard gebleven en te bezoeken. De invloed van de Habsburgers, Joden, Russen, Polen en Oekraïners maken de stad tot een gevarieerd cultureel en historisch bolwerk. Het historische centrum is net een openluchtmuseum waar je lekker kunt slenteren en rondkuieren. Het in de hele wereld bekende theater van Lvov heeft opera en ballet voorstellingen van werrelformaat. Op het Rynokplein staan het negentiende eeuwse stadhuis en een schitterende Gotische kathedraal. De kathedraal is versierd met fraai beeldhouwwerk en sierlijke conturen. Voor liefhebbers van folklore en oude kunst is er het Museum voor Volksarchitectuur en Folklore, ook te vinden midden in de stad. De stad heeft goede wegen waardoor u diverse uitstapjes in de omgeving kunt maken. Om een auto te huren in Lvov dient u in het bezit te zijn van een geldig Nederlands autorijbewijs. Tevens heeft u twee jaar rijervaring nodig.

 

Vliegtickets Lvov


Naar Lvov vliegen tegen een lage prijs? Boek dan uw vliegticket bij World Ticket Center. Een vlucht naar deze stad brengt u naar het oude Oekraïne. De plaats heeft u enorm veel te bieden op historisch gebied. Bekijk de vele historische gebouwen, pleinen, en musea. een vliegreis vol contrasten!

Bekijk bij World Ticket Center online de mogelijkheden voor vliegtickets naar Lvov. U kunt op onze website zoeken naar vluchten in een gewenste periode. Dan ziet u direct de bijbehorende prijzen. Wij zijn gespecialiseerd in voordelige vliegtickets en zoeken voor u altijd het goedkoopst mogelijke ticket. Vliegtarieven zijn afhankelijk van periode en klasse. Boek daarom zo vroeg mogelijk uw ticket naar Oekraïne om te profiteren van de laagste prijzen.


World Ticket Center


World Ticket Center heeft jarenlange ervaring op het gebied van vliegreizen. Tickets naar historische steden als Lvov worden goedkoop aangeboden. Wij bieden de mogelijkheid om online te boeken. Uiteraard informeren onze specialisten u ook graag.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

sun 23 jun - fri 28 jun

€ 222

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00