Vliegtickets Lamezia Terme

Europa » Italië » Lamezia Terme

Italië

Lamezia Terme

Bezienswaardigheden in Lamezia Terme


Midden in de stad liggen de restanten van het beroemde klooster van St.Mary Lamezia. In Nicastro kun je het oude Normandisch kasteel bezoeken. Zo krijg je een inzicht hoe het hier in de Middeleeuwen geweest moet zijn.

In de omgeving van de stad wordt veel verbouwd zoals wijn, aardbeien, olijven, aubergines, graan, tarwe. Naast deze agrarische activiteiten vind je hier prachtige rotsbaaien,mooie zandstranden en ongerepte natuur.

In het Parco Nazionale della Sila vindt u bergen, rivieren en pijnboombossen. Qua dieren zijn hier wolven, herten en zeldzame roofvogels te vinden. In de winter kun je hier skieen en zomers kun je hier heerlijk wandelen, paardrijden, mountainbiken, zeilen en kanoën op de meren.


 

Vliegtickets Lamezia Terme


Bent u op zoek naar vliegtickets Zuid Italie? Lamezia Terme is een fantastische bestemming om te ontdekken. Bij World Ticket Center zijn online de prijzen te vergelijken. Zo vindt u altijd een goedkope ticket die bij u past. Lamezia Terme is de belangrijkste stad van de regio Calabrie. De stad bestaat uit 3 aangrenzende dorpen Nicastro, Sambiase en Sant'Eufemia. Nicastro is de grootste en laat het rijke verleden zien. Sambiase staat bekend om zijn thermische baden en Sant'Eufemia is het moderne hart van de stad dankzij de goede infrastructuur en de historische bezienswaardigheden.

Naast vliegtickets Lamecia Terme is het ook mogelijk om een auto via ons te huren. Bekijk het aanbod maar eens onder het tabje autohuur.

World Ticket Center


Bij World Ticket Center kunt u uw reis tot in de details organiseren. Online vergelijkt u de prijzen en boekt u de vliegtickets. Lazio Terme is een topbestemming. Wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig bij het boeken van uw tickets? Neem dan telefonisch contact op met één van onze adviseurs.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00