Vliegtickets Shannon

Europa » Ierland » Shannon

Ierland

Shannon

Bezienswaardigheden in Shannon


Vlakbij Galway liggen de fascinerende Cliffs of Moher. Wanneer je over deze 8 kilometer lange en 214 meter kliffen wandelt, waan je je terug in de tijd van de Kelten. Voor vogelliefhebbers zijn de kliffen een waar paradijs. De O'Brien's is de uitkijkstoren die boven op de klif staat. Vanaf de toren heb je een mooi uitzicht over de Atlantische oceaan en Galway's Bay en bij helder weer kan je de Aran Eilanden zien liggen.

The Burren, is een uitgestrekt kalksteenlandschap wat 15.000 jaar geleden kaal geschraapt is door de terugtrekkende gletsjers en daarna aan erosie door de regen en mist blootgesteld. In dit gebied kun je prachtige wandelingen maken en vind je diverse bloemen en planten die nergens anders voorkomen. Hier worden nog regelmatig fossielen gevonden. Een goede manier om de Burren te ontdekken is de Burren Way : een voetpad van ruim 40 kilometer tussen Ballyvaughan en Liscannor.

Het indrukwekkende King John Castle stamt uit de 13e eeuw. In het gebouw worden tentoonstellingen gehouden van ondermeer oudheidkundige vondsten. Hier vind je traditionele ambachtsmarkten die een beeld geven hoe het leven er vroeger aan toe ging. Een ander kasteel, het Bunratty Castle, stamt uit de 15e eeuw en is de moeite waard om te bezoeken. In het kasteel worden nog steeds middeleeuwse banketten gehouden. Het folkloristische museum Folk Park brengt je terug in de tijd naar het leven in de 19e eeuw. In oude vissers- en boerenhuisjes krijgen de bezoekers een indruk van het leven van toen.


 

Vliegtickets Shannon


Bij World Ticket Center kunt u voordelig een vliegticket boeken naar Shannon. Het gebied Shannon ligt aan de westkust van Ierland. De dichtsbijgelegen stad bij de airport is Galway. Ook het historische Limerick is een bezoek waard. De omgeving staat bekend vanwege haar schitterende landschap en vergezichten vanaf de kliffen.

World Ticket Center geeft u de mogelijkheid uw vliegticket online te boeken. U kunt op uw gemak de mogelijkheden bekijken. Wij hebben voor u al de goedkoopste vluchten geselecteerd. Boek uw vliegticket naar de regio in Ierland op tijd, om zeker te zijn van een laag tarief. Met een vliegticket naar Shannon kiest u voor een veelzijdige bestemming! Combineer uw vlucht met een hotel of autohuur.

World Ticket Center


World Ticket Center boekt al meer dan 25 jaar goedkope vliegtickets. Onze medewerkers hebben ruime ervaring om u aan het juiste ticket te helpen. Kom langs op ons reisbureau of boek uw vlucht zelf online.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00