Vliegtickets Kerkyra

Europa » Griekenland » Kerkyra (Corfu)

Griekenland

Kerkyra (Corfu)

Bezienswaardigheden in Kerkyra

De Fransen hebben de parken aangelegd in Kerkyra-stad. De terrassen die grenzen aan het park de Esplanade zijn geïnspireerd op de Rue de Rivoli in Parijs. Kerkyra-stad heeft twee havens. Nea Limani en Paleo Limani. In Nea Limani komen en gaan vooral veerboten.

Het landschap op Corfu is zeer afwisselend. Het noorden is bergachtig en heeft prachtige baaien en pittoreske dorpjes. Het midden van het eiland is berglachtig en in het zuiden vind je vooral olijfbomen en cypressen.

In het plaatse Perama staat het voormalige zomerverblijf van Sissi, de keizerin van Oostenrijk. Na een bezoek aan het eiland liet Sissi een slot bouwen hoog boven de oostkust.


 

Vliegtickets Kerkyra


Boek nu goedkoop vliegtickets bij via het World Ticket Center naar Kerkyra. Kerkya is de hoofdstad van het Griekse eiland Corfu en is het noordelijkste eiland dat nog geen twee kilometer breedte van Albanie gescheiden is. De stad heeft door de Venetiaanse, Britse en Franse invloeden een geheel eigen karakter. Toch is Kerkyra-stad een echte Griekse stad. De authentieke Griekse sfeer doet u op in de orthodoxe kathedraal, in het Byzantijns museum en het Archeologisch museum. Er zijn veel mooie winkelstraten en het is een genoegen door de smalle steegjes te dwalen en van de sfeer te genieten. Overal vindt u terrassen, authentieke eenvoudige taverna's en restaurants en trendy discotheken.

Boek uw vliegticket bij World Ticket Center. U kunt uw vliegticket op 3 manieren boeken. U komt langs in ons reisbureau gevestigd in Amsterdam, telefonisch kunt u ook u vliegticket boeken of natuurlijk via internet. Tevens kunt u ook een hotel en/ of autohuur er bij ons bestellen. Vlieg naar Corfu en ontdek het geweldige Kerkyra!

World Ticket Center


Kom voor het beste advies eens langs in ons reisbureau in hartje Amsterdam. Onze specialisten kunnen u reis op maat stellen zoals u dat graag wenst. Tevens kunnen wij ook een accommodatie en auto voor u erbij reserveren. U kunt natuurlijk ook u reis online boeken.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

wed 24 jul - sun 28 jul

€ 302

BOEK DEZE VLUCHT
Kerkyra (Corfu)

Algemene Beoordeling

8.5

Geweldig mooi groen en divers eiland!

Corfu is een prachtig eiland om naar toe te gaan. Een bezoek aan het klooster van Paleokastritsa, het Paleis van Sissie en het "Muizeneiland" mogen zeker niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Corfu. Corfu-stad is een leuke stad welke autovrij is, hier kunt u slenteren door de oude Griekse straatje en genieten van een hapje of drankje op het stadsplein. Gezellige plaatsjes zijn Gouvia en Dassia. In Aghios Gordis zijn mooie zand-stranden te vinden.

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00