Vliegtickets Strasbourg

Europa » Frankrijk » Straatsburg

Frankrijk

Straatsburg

Bezienswaardigheden in Strasbourg


De bezienswaardigheden en architectuur van Straatsburg zijn absoluut een bezoek aan de stad waard. Het historische centrum van Straatsburg of Strasbourg is een waar openluchtmuseum. Langs het water van de rivier en de kanalen staan prachtige historische bouwwerken met als bekendste bezienswaardigheid de Onze Lieve Vrouwe kathedraal of de Notre Dame.

De kathedraal van Straatsburg is heeft veel weg van de Notre Dame, zoals in Parijs. De officiele naam is Cathédrale Notre-Dame-de-Strasbourg, of Onze-Lieve-Vrouwe-Kathedraal. De kerk was van 1647 tot 1874 het hoogste gebouw ter wereld. Met 142 hoger dan de piramides in Egypte. De Cathedrale Strasbourg is een bezienswaardigheid en volgens sommigen mooier dan de Notre Dame in Parijs.

Het bekende Maison Kammerzell met zijn rijke versieringen treft u aan hetzelfde plein als waar de Notre Dame ligt. Op het punt waar de Ill zich in het zuidwesten splitst in de 4 kanalen die door en om de oude stad stromen, bevinden zich de Ponts Couverts, de overdekte bruggen van Straatsburg. Deze verdedigingswerken uit de 12e eeuw zijn 's avonds prachtig verlicht en zeker de ontdekking waard!

Naast de rivier de Ill stromen ook het Rijn-Rhône- en het Rijn-Marne-kanaal door Straatsburg. Aan de oevers van deze wateren treft ude Looiersbuurt van Straatsburg, ook wel La Petite France genoemd. La Petite France is het best bewaarde gedeelte van de oude stad. U treft hier de authentieke panden en pittoreske straatjes. Tegenwoordig zijn dit leuke winkeltjes of kleine romantische restaurantjes.
In Strasbourg kun je prima uitgaan. Er zijn volop bars, clubs en discotheken aanwezig om u tot in de vroege uurtjes te vermaken.


 

Vliegtickets Strasbourg


Zoekt u een goedkoop vliegticket naar Strasbourg? Bij World Ticket Center vindt u de goedkoopste vliegtickets naar Frankrijk. Strasbourg, is de hoofdstad van de Franse streek de Elzas. De historische stad ligt aan de rivier de Ill. Straatsburg is, naast Brussel, de tweede stad waar het Europese Parlement zetelt. De historische stadskern Grande Île ligt middenin de kronkelende rivier de Ill en is zeer goed intact. In 1988 is dit historsich centrum door de UNESCO tot werelderfgoed verklaard!

Wij vergelijken voor u de tarieven van vele luchtmaatschappijen, zodat wij gegarandeerd de voordeligste vliegreizen kunnen aanbieden. Op onze website vindt u de mogelijkheden voor uw vlucht naar deze stad. Boek snel en eenvoudig uw vliegticket in ons online reserveringssysteem.

World Ticket Center


World Ticket Center is al meer dan 25 jaar de specialist op het gebied van goedkope en voordelige vliegtickets naar allerlei verschillende bestemmingen. In ons reisbureau staan meer dan 30 gespecialiseerde reisadviseurs voor u klaar die u kunnen helpen bij het boeken van een voordelige vliegreis naar Strasbourg.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

sat 01 jun - tue 04 jun

€ 139

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00