Vliegtickets Calvi

Europa » Frankrijk » Calvi

Frankrijk

Calvi

Bezienswaardigheden in Calvi


Bezienswaardigheden zijn er genoeg in Calvi en omgeving. Je kunt de indrukwekkende Citadel bezoeken. Er gaat 2 x per uur een toeristentreintje door Calvi.
In de omgeving staat de kerk Santa Maria, die uit de 4de eeuw stamt, maar in de 14de eeuw opnieuw werd opgebouwd.

Midden in de stad staat de kathedraal St Jean Baptiste, die na de verwoesting in 1553 al snel weer werd opgebouwd. Binnen vindt u houtsnijwerken, schilderijen en oude crucifixen. Op een aantal kilometer van Calvi staat de Madonna della Serra. Dit is een kapel gelegen op een hoge rotspartij. U hebt een mooi uitzicht op de golf, de stad en de keten van de Cinto.

St Florent is schitterend gelegen met het oude fort aan de gelijknamige golf. Vlakbij zijn de resten van het middeleeuwse Nebbio met de kathedraal Santa Maria dell'Assunta, in de Romeinse stijl in de 12de eeuw opgetrokken uit kalksteen.
Een zeiltocht of een tocht per glasbodemboot behoren tot de mogelijkheden. Verder is er hier veel te doen in de avonduren en zijn de restaurants prima. De winkels in Calvi zijn voornamelijk souvenir -en Corsicaanse delicatessenwinkeltjes.


 

Vliegtickets Calvi


Calvi ligt in het het noordwesten van het Franse eiland Corsica. Boek uw vliegtickets naar Calvi bij World Ticket Center en geniet van een vakantie op dit prachtige eiland. Calvi is een oude havenplaats in. Calvi is zeer indrukwekkend gelegen. De stad heeft een mooie, door palmen geflankeerde promenade langs de haven. Even verderop strekt zich een vlak zandstrand uit van 4 km lengte, waardoor het stadje met haar vele hotels een geliefde vakantieplaats is. Vanuit het vasteland van Frankrijk, met name vanuit Nice gaan er veerboten naar deze plaats. De veerboot uit Nice doet over de afstand ongeveer 5 uur.

World Ticket Center biedt u voordelige tickets naar Corsica aan. Wij vergelijken de vluchten van verschillende luchtvaartmaatschappijen zodat we u de laagste prijzen voor een vliegticket kunnen aanbieden. Door onze ervaren reisadviseurs wordt uw reis naar Calvi altijd goed gepland.

World Ticket Center


De ervaring van World Ticket Center komt goed van pas wanneer u op zoek bent naar een goedkoop vliegticket naar Calvi. Online zoeken en boeken werkt makkelijk en snel. U kunt daarnaast ook telefonisch contact opnemen met één van onze adviseurs.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00