Vliegtickets Kittila

Europa » Finland » Kittila

Finland

Kittila

Bezienswaardigheden in Kittila


Levi biedt een aantal prachtige bezienswaardigheden. De houten kerk van Kittila is adembenemend om te zien. Deze kerk is ontworpen door C. L. Engel in 1831. Het Kittila Streekmuseum is een soort openluchtmuseum traditionele gebouwen en voorwerpen uit Kittila. Het Sarestöniemi Kunstmuseum biedt lokale kunst. Tot het museum geheel horen behalve de boerderij van Sarestöniemi ook een galerie- en ateliergebouw en café.

Er zijn diverse nationale parken, waaronder het Urho Kekkonen National Park bij Saariselka, het Lemmenjoki National Park tussen Kittila en Inari en het Pallas-Yllastunturi National Park bij Yllasjarvi en Muonio.

Naast de uitgestrekte langlaufgebieden en de ski- en snowboardmogelijkheden is er een ruim aanbod aan excursies zoals hondensledetochten, sledetochten met rendieren, sneeuwscootertochten, ijsvissen of een bezoek aan een museum over de geschiedenis en leefwijze van de Sami, de oorspronkelijke bevolking van Lapland.


 

Vliegtickets Kittila


Goedkope tickets Kittila boekt u bij World Ticket Center. In het Noorden van Finland ligt Kittila. In deze gemeente midden in Lapland wonen 6000 inwoners. Kittila ligt op ca. 170 km ten noorden van de poolcirkel. Het landschap in dit gebied is afwisselend, Gedeeltes van het landschap worden beheerst door heuvels, hoogvlaktes en omvangrijke moerasgebieden. Het Noorden wordt beheerst door de zogenoemde fjeldengebieden. Het meest bekend van de hoogvlakten van Kittila is de Leviberg. De plaats Levi is gelegen tussen twee mooie hoogvlakten en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een van de meest geliefde resorts in Finland voor avontuur en actie. Hier is voor iedereen, jong en oud, wat wils.

World Ticket Center geeft een overzicht van goedkope vliegtickets naar Kittila. De prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen vergelijken wij zodat we u de meest goedkope vliegtickets kunnen aanbieden. Makkelijk online boeken is mogelijk.

World Ticket Center


World Ticket Center vergelijkt de prijzen van verschillende vliegtickets naar Finland. U kunt online uw ticket boeken en makkelijk variëren met nabijgelegen data.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

tue 25 jun - mon 01 jul

€ 417

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00