Vliegtickets Nuremberg

Europa » Duitsland » Nuremberg

Duitsland

Nuremberg

Bezienswaardigheden


De historische stadswijk wordt omgeven door stadsmuren met 80 torens. De bezienswaardigheden in de oude stadswijk zijn teveel om op te noemen vooral de middeleeuwse keizerburcht met bijbehorend museum en de indrukwekkende kunstwerken in diverse kerken van laten de bloeiperiode van Neurenberg zien. Het Germanische Nation, almuseum, het grootste museum voor Duitse kunst en cultuur, laat de geschiedenis van Duitsland zien. Hier vind je bijvoorbeeld de eerste globe, het "Nürnberger Ei" en werken van Albrecht Dürer
De stad die bekend is om haar aloude speelgoedindustrie. Je vind hier ook een prachtig speelgoedmuseum. In het noordelijke deel van de stad is de St. Sebalduskerk en in het zuidelijke deel de St. Lorenzkerk te bewonderen.
De burcht die uit drie burchtdelen (Kaiserburg, Burggrafenburg en Kaiserstullung) bestaat, zie je van ver buiten de stad. De oudste fonteinen vind je op de Hauptmarkt. Dit is tevens een gezellig plein waar veel mensen samenkomen.
Vliegtickets naar Nuremberg kunnen vanaf Amsterdam aardig verschillen in prijs. Boek daarom zo vroeg mogelijk voor de goedkoopste vliegtickets.


De middeleeuwse keizerburcht met bijbehorend museum is een van de topattracties van de stad. De kunstwerken in diverse kerken en kathedralen laten de bloeiperiode van de stad zien. De stad die bekend is om haar aloude speelgoedindustrie. Je vind hier ook een prachtig speelgoedmuseum. De St. Sebalduskerk ligt in het noorden en de prachtige St. Lorenzkerk in het zuiden van de stad. De burcht die uit drie burchtdelen bestaat, zie je van verre. De Hauptmarkt is het gezellige centrum waar veel mensen samenkomen.
Nurnberg is bescheiden van omvang maar heel gezellig. De stad is veilig en er zijn veel verschillende hotels te vinden. Reserveer uw hotelkamer in Nuremberg centrum en verveel u geen moment.

 

Nuremberg

Boek een goedkoop vliegticket naar Nuremberg bij World Ticket Center. Nuremberg ligt in het oosten van Duitsland en is een historische stad. De stad is vooral bekend om haar speelgoedindustrie en haar vele torens.

World Ticket Center


World Ticket Center is een specialist op het gebied van goedkope vliegtickets. Door het vergelijken van vluchttarieven kunnen wij u de goedkoopste tickets aanbieden. Ook een hotel of huurauto in Nuremberg reserveert u bij WTC.
World Ticket Center vergelijkt prijzen en biedt u een overzicht van goedkope vliegtickets naar deze Duitse stad. Onze adviseurs staan u graag te woord.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

fri 21 jun - wed 26 jun

€ 154

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00