Vliegtickets Aarhus

Europa » Denemarken » Aarhus

Denemarken

Aarhus

Bezienswaardigheden in Aarhus


In 2004 opende ARoS Aarhus Art Museum zijn deuren. Het Aarus museum bestond al langer, maar in 2004 werd het nieuwe museum geopend. Dit museum in Århus is nu een nationaal museum, met internationale ambities. Het museum heeft 3 grote galerieën van 1.100 vierkante meter per stuk. Hier worden permanente tentoonstellingen getoond. Daarnaast is er een speciale ruimte in het ARoS in Århus waar recente en internationale kunst wordt getoond. Het is dan ook geen wonder dat dit museum in Århus één van de grootste is in Noord-Europa.

Op de hereboerderij Moesgård, ligt het Moesgård Museum met archeologische verzamelingen uit Denemarken. Hier zijn vele voorwerpen uit de Vikingtijd te zien. De boerderij is prachtig gelegen en wordt omgeven door een prachtig bos dat helemaal tot aan Århus Bugt loopt

Het Kalø Slotsruin, een kasteel uit de middeleeuwen, een geliefd uitstapje. De ruïne ligt aan Kalø Vig en is mysterieus vanwege de vele legendes die hier op van toepassing zijn. Het ligt op ongeveer 20 km vanaf Aarhus.

Het landschap rond Aarhus is zeer gevarieerd en bestaat uit velden, meren, dalen, mooie stranden en oude bossen. Bij Risskov, ligt een bosgebied dat stamt uit de middeleeuwen. Net ten zuiden van Århus ligt een ander bosgebied, Marselisborgskovene. Het is een glooiend terrein en op sommige plaatsen groeien de bomen helemaal tot op het strand. Bij dit bos ligt ook een dierenpark met o.a. loslopende herten, zwijnen en veel vogels. Het spectaculaire, beschermde, natuurgebied Mols Bjerge is een gevarieerd gebied met ontelbare wandelpaden en een rijk dierenleven. Genoeg te beleven in Aarhus.


 

Vliegtickets Aarhus


Wilt u met vakantie naar Aarhus? Vliegtickets naar deze stad in het noorden van Denemarken boekt u bij World Ticket Center. Aarhus is de hoofdstad van het disctrict Jutland. De stad heeft een aantal leuke bezienswaardigheden en ook in de omgeving is er genoeg te beleven. met o.a. het pretpark Tivoli Friheden, een eldorado voor kinderen van elke leeftijd. Het openluchtmuseum Den Gamle By, Kunstmuseum Aros, de gezellige straatjes in het Latijnse kwartier en de vele cafeetjes en restaurants. Ook is er een rijk cultuuraanbod: In theaters, bioscopen, het Muziekhuis is altijd wel wat te doen. Ook heeft Aarhus een paar leuke festivals. Het jazz-festival is in de maand juli en de Aarhus Feestweek speelt zich af eind Augustus.

World Ticket Center helpt u graag bij het boeken van een goedkoop vliegticket. Aarhus heeft een luchthaven waar diverse vluchten naartoe gaan. Door het vergelijken van luchtvaartmaatschappijen kan World Ticket Center u de goedkope vliegtickets naar Aarhus online aanbieden.

World Ticket Center


Goedkoop naar Aarhus vliegen is niet meer onmogelijk. World Ticket Center kan door jarenlange ervaring de goedkoopste vliegtickets aan u voorleggen. U kunt online boeken of telefonisch contact opnemen met één van onze adviseurs.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00