Ervaringen

WTC.nl is sinds 1983 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. Ons reisaanbod is zeer uitgebreid, waardoor wij elk type reiziger kunnen voorzien van een reisproduct die aan al hun wensen voldoet. Het aantal tevreden klanten groeit dagelijks, evenals het aantal WTC.nl reviews/beoordelingen. Wij tonen u graag een selectie uit de vele WTC.nl ervaringen die wij van onze klanten ontvangen.

wtc.nl
Waardering: 7.6
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 7
Prijs 0
Vliegtickets, 15 November 2013
Goede service
 Ik vind WTC een prima service hebben. De tickets tijdig opgestuurd gekregen en ook duidelijk waar ik moest zijn. De prijzen zijn niet mega goedkoop en er zouden eventueel wel meer aanbiedingen mogen zijn.
wtc.nl
Waardering: 8.7
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 9
Vliegtickets, 15 November 2013
Easy website to book tickets
easy search and easy booking of airplane tickets around the world 
wtc.nl
Waardering: 10
Service 10
Gebruiksvriendelijkheid 10
Informatievoorziening 10
Prijs 10
Vliegtickets, 12 November 2013
wonderful service
 while the planes had a few problems, and there was a couple delays everything went well in the end.
wtc.nl
Waardering: 8.7
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 8
Vliegtickets, 12 November 2013
the big appel, druk druk druk
 In New York heeft de medewerkster op la Guardia airport mij excellent geholpen toen ik me vlucht had gemist. Deze dame heeft mij op een andere vlucht geboekt die nog die dag vertrok vanuit een andere airport. Dank god voor haar klantvriendelijkheid.
wtc.nl
Waardering: 8
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 6
Prijs 0
Vliegtickets, 07 November 2013
Prima vlucht.
  Airport tax in Curacao niet vermeld, nu verrast. Van Aruba terug naar Curacao bleek deze in de ticket te zijn verrekend.
wtc.nl
Waardering: 9
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 9
Vliegtickets, 05 November 2013
Top
 WTC biedt een prima prijs en service. Elke boeking die ik via WTC gedaan heb is tot nu toe goed verlopen.
wtc.nl
Waardering: 8.3
Service 0
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 8
Prijs 9
Vliegtickets, 02 November 2013
binnenlandse vlucht mexico
prima geregeld via website. Online inchecken en stoelkeuze op luchthaven was gen probleem. Taxi van Playa del Carmen naar Cancun (en weer terug !!!) beter via hotel (website) regelen want dan goedkoper en comfortabeler. Dit zou een aanvullende dienst bij WTC kunnen zijn.  
wtc.nl
Waardering: 7.2
Service 6
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 8
Prijs 7
Vliegtickets, 01 November 2013
Ik heb boeking van vlucht positief ervaren.
 WTC bleek vanuit het buitenland (USA) niet telefonisch bereikbaar. Correspondentie per e-mail kostte teveel tijd, terwijl bovendien hiervoor niet altijd faciliteit beschikbaar is.
wtc.nl
Waardering: 6.5
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 6
Informatievoorziening 6
Prijs 6
Vliegtickets, 29 October 2013
Goedkoop maar raar gelopen
Eerst hadden wik georiënteerd voor onze reis naar canada. Daar kwam WTC als goedkoopste naar voren. Een dag later was deze prijs alweer sterk omhoog gegaan. Terwijl andere sites nagenoeg gelijk waren gebleven. Omdat WTC geen gigantische bedragen vraagt voor VISA betalingen kozen we toch voor wtc. Na 3 keer een mislukte boeking lukte de 4e keer eindelijk wel. 1 verandering, opde heenweg geen 3 maar 8 (!) uur stop in washington. Dit kon volgens de helpdesk wel veranderd worden, voor €200,- p.p..  
wtc.nl
Waardering: 8.5
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 9
Prijs 8
Verre Reizen, 28 October 2013
Geweldige vakantie gehad.
 Rondom onze vluchten was alles uitstekend geregeld. Vervoer van en naar de luchthavens klopte allemaal precies. De reis op zich was geweldig. We hadden een uitstekende gids en chauffeur. Ze hebben een grote bijdrage geleverd tot het welslagen van deze bijzondere vakantie. Alle hotels waren goed verzorgd de één wat mooier dan de ander maar prima. Thailand was prachtig groen in deze periode en een goede temperatuur. Nauwelijks last gehad van het regenseizoen.
  Zeer slecht Uitstekend Niet van
toepassing
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Service
Gebruiksvriendelijkheid
Informatievoorziening
Prijs
De omschrijving kan maximaal 50 tekens bevatten
De toelichting moet minimaal 50 en kan maximaal 500 tekens bevatten
     
 

Bedankt voor uw reiservaring.
Nadat uw reiservaring is goedgekeurd wordt deze automatisch op de site geplaatst.

Sorry, je recensie is niet verzonden. Kun je nog eens proberen?

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00