Ervaringen

WTC.nl is sinds 1983 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. Ons reisaanbod is zeer uitgebreid, waardoor wij elk type reiziger kunnen voorzien van een reisproduct die aan al hun wensen voldoet. Het aantal tevreden klanten groeit dagelijks, evenals het aantal WTC.nl reviews/beoordelingen. Wij tonen u graag een selectie uit de vele WTC.nl ervaringen die wij van onze klanten ontvangen.

wtc.nl
Waardering: 8
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 8
Prijs 8
Vliegtickets, 30 December 2013
WTC / Turkish Airlines
Prima en tijdige informatievoorziening van WTC. Tevens gebruik gemaakt van maaltijd en stoelvoorkeur. Online check-in goed. Geen seat wijzigingen bij boarding, AMS-IST v.v. Echter de vegetarische maaltijd aan boord TK is zeker voor verbetering vatbaar. Zeer klef, ontzettend vet, smakeloos. Niet genoten. Tevens een advies aan TK de temperatuur aan boord te temperen. Passagiers zijn flauwgevallen aan boord.
wtc.nl
Waardering: 7
Service 7
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 6
Prijs 7
Vliegtickets, 24 December 2013
In zijn totaliteit tevreden.
Informatie wat minder. We kregen tussentijds een wijziging van vluchttijden door waarbij enige toelichting wenselijk was geweest.
wtc.nl
Waardering: 7
Service 0
Gebruiksvriendelijkheid 7
Informatievoorziening 7
Prijs 7
Vliegtickets, 15 December 2013
Inchecken
 We zijn met de emirates van Amsterdam naar christchurch gevlogen. Inchecken via emirateswebsite was wel opletten met invullen gegevens van de 2e persoon. Meeste plekken op de heenweg was al gereserveerd. Voor de terugreis kon ik wel meteen een plek reserveren. De A380 heeft bredere stoelen in economyclass dan de Boeing 777-300R. Tijdens boeken stond niet duidelijk aangegeven dat de vlucht Dubai christchurch ook tussenstops heeft in Bangkok en Sydney.
wtc.nl
Waardering: 8.2
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 8
Prijs 8
Vliegtickets, 13 December 2013
Al twee keer verre reizen gemaakt met WTC
 Al twee verre reizen gemaakt en elke keer het vliegticket gekocht via TWC. Goede prijs en super service. Volgend vliegticket bestel ik zeker weer via WTC.
wtc.nl
Waardering: 7.2
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 5
Prijs 8
Vliegtickets, 13 December 2013
Prima verzorgd, echter op site onverwachte kosten.
De boekingskosten komen pas heel laat in beeld en dat vind ik een zeer kwalijke zaak. Aub pas dat aan.
wtc.nl
Waardering: 8.7
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 9
Vliegtickets, 12 December 2013
Prima zoals altijd.
 Geen problemen bij boeken en ontvangst reisbescheiden. Primasite die makkelijk werkt en met veel keuzemogelijkheden voor individuele voorkeuren
wtc.nl
Waardering: 8
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 8
Prijs 8
Vliegtickets, 12 December 2013
Rechtstreekse vlucht . Erg prettig
 We hadden een rechtstreekse vlucht naar Bali. Dit was fijn. Een stop van 1 uur in Singapore.
wtc.nl
Waardering: 8
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 8
Prijs 8
Vliegtickets, 12 December 2013
Transfer
 We hebben met China Southern gevlogen, naar Jakarta via China Guangzhou. Aangezien de transfer lang duurde, is er goed voor ons gezorgd. We werden opgevangen en werden met een bus naar een hotel gebracht. We kregen een kamer toegewezen om te rusten en te douchen. Het ontbijt was gratis. Prima geregeld.
wtc.nl
Waardering: 9.5
Service 10
Gebruiksvriendelijkheid 10
Informatievoorziening 10
Prijs 8
Vliegtickets, 09 December 2013
Yolanda Smit.
El servicio y la atencion, super bien , todo a tiempo quede muy satisfecha grasias.
wtc.nl
Waardering: 9
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 0
Vliegtickets, 15 November 2013
Keurig geregeld allemaal.
 Jammer dat we maar 1 gangpad plaats in het vliegtuig kregen terwijl we er 2 hadden besteld. Op de terugweg is dit na overleg gewijzigd.
  Zeer slecht Uitstekend Niet van
toepassing
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Service
Gebruiksvriendelijkheid
Informatievoorziening
Prijs
De omschrijving kan maximaal 50 tekens bevatten
De toelichting moet minimaal 50 en kan maximaal 500 tekens bevatten
     
 

Bedankt voor uw reiservaring.
Nadat uw reiservaring is goedgekeurd wordt deze automatisch op de site geplaatst.

Sorry, je recensie is niet verzonden. Kun je nog eens proberen?

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00