Ervaringen

WTC.nl is sinds 1983 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. Ons reisaanbod is zeer uitgebreid, waardoor wij elk type reiziger kunnen voorzien van een reisproduct die aan al hun wensen voldoet. Het aantal tevreden klanten groeit dagelijks, evenals het aantal WTC.nl reviews/beoordelingen. Wij tonen u graag een selectie uit de vele WTC.nl ervaringen die wij van onze klanten ontvangen.

wtc.nl
Waardering: 7.7
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 8
Prijs 7
Vliegtickets, 06 January 2014
De reis is zeer goed gedaan.
 De informatie was tijdig en duidelijk. De reis is prima zonder enige vertraging.
wtc.nl
Waardering: 8
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 8
Prijs 8
Vliegtickets, 05 January 2014
Prima organisatie, veilig/vertrouwd!
 Meerdere keren per jaar boek ik tickets bij WTC, zowel binnen als buiten Europa. De korting die je krijgt voor het boeken bij een 2de of meerdere vluchten is mij nog steeds niet gelukt!! Onduidelijk hoe je die kan toepassen!! WTC is een fijne vertrouwde organisatie.
wtc.nl
Waardering: 7.2
Service 7
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 7
Prijs 7
Vliegtickets, 03 January 2014
Prima service
 goeden vluchten gehad, zowel naar Oslo (Gardamoen) als op de tijdens de vlucht terug naar Schiphol.
wtc.nl
Waardering: 8
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 8
Prijs 8
Vliegtickets, 03 January 2014
prima reis gehad, alles keurig op tijd
 geselecteerd reisschema voldeed aan verwachtingen, alleen vliegveld Gangzou in China als transfer viel tegen weinig voorzieningen voor lange wachttijd.
wtc.nl
Waardering: 7.6
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 0
Informatievoorziening 7
Prijs 7
Vliegtickets, 03 January 2014
Prijs was niet totaal.
Bij het afrekenen van tickets kwamen er nog 25,- euro p.p. extra service kosten bij. Tickets hebben mij uiteindelijk 50,- euro meer gekost dan bij een andere aanbieder. Jammer.
wtc.nl
Waardering: 7.5
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 7
Prijs 7
Vliegtickets, 02 January 2014
ok
Ik ben met etihad naar kathmandu gevlogen. De heenreis kon ik helaas niet online inchecken waardoor ik een minder fijne plek had tijdens de lange vlucht. De andere vlucht was prima. Terug kon ik gelukkig wel onlineinchecken. Had 2 stoelen voor mezelf, wat een genot! Non spicy food was helaas op dus moest ik het doen met spicy chicken. Wat tevens geen aanrader is: 9,30 uur wachten snachts op abu dhabi airport.m. helaas geen hotel kunnen boeken. Er zijn een paar slaapstoelen. Verder was het super!
wtc.nl
Waardering: 10
Service 10
Gebruiksvriendelijkheid 10
Informatievoorziening 10
Prijs 10
Vliegtickets, 02 January 2014
Super
 Heerlijk genoten. Lieve, vriendelijke mensen. Prachtige kamer 3e verdieping. Leuke shows. Goed strand. Eerste dagen wel wat wind. Goed voor de kite-surfers. Heerlijk eten en drinken. Voor herhaling vatbaar.
wtc.nl
Waardering: 8
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 8
Prijs 8
Vliegtickets, 02 January 2014
dramatische reis
 Over WTC geen slecht woord, des te meer over Royal Air Maroc. heenreis bagage 4 dagen kwijt, derhalve geplande en betaalde reis, vier reisdagen verloren. Bij heenreis arriveren bagage bleek inhoud deels gestolen. Terugreis: bagage opengebroken en alle waardevolle items gestolen. Koffer totaal vernield. afgezien van emotionele schade ook grote geldelijke schade. Advies: reis NOOIT met een Afrikaanse tussenstop. DIEVEN zijn het.
wtc.nl
Waardering: 9
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 9
Vliegtickets, 01 January 2014
Prima reis gehad
 Daar waar nodig werden we super geholpen, en dit was op alle luchthavens waar we zijn geweest het geval.
wtc.nl
Waardering: 9
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 9
Vliegtickets, 31 December 2013
goed
Prima service. Prettig dat je ook snel iemand aan de lijn kunt krijgen om een wat ingewikkelder vlucht te regelen. Bij veel andere aanbieders is dat wel anders, daar kan alles alleen online of is de telefonische / mail bereikbaarheid slecht. Prijs is ook prima.
  Zeer slecht Uitstekend Niet van
toepassing
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Service
Gebruiksvriendelijkheid
Informatievoorziening
Prijs
De omschrijving kan maximaal 50 tekens bevatten
De toelichting moet minimaal 50 en kan maximaal 500 tekens bevatten
     
 

Bedankt voor uw reiservaring.
Nadat uw reiservaring is goedgekeurd wordt deze automatisch op de site geplaatst.

Sorry, je recensie is niet verzonden. Kun je nog eens proberen?

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00