Ervaringen

WTC.nl is sinds 1983 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. Ons reisaanbod is zeer uitgebreid, waardoor wij elk type reiziger kunnen voorzien van een reisproduct die aan al hun wensen voldoet. Het aantal tevreden klanten groeit dagelijks, evenals het aantal WTC.nl reviews/beoordelingen. Wij tonen u graag een selectie uit de vele WTC.nl ervaringen die wij van onze klanten ontvangen.

wtc.nl
Waardering: 9
Service 0
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 9
Vliegtickets, 03 February 2014
Super makkelijk en overzichtelijk.
 Ik had zelf geen idee hoe ik het gemakkelijkste naar Kelowna kon vliegen, maar via WTC ging alles vanzelf. Ook tijdens reizen geen enkel probleem ondervonden.
wtc.nl
Waardering: 9
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 10
Informatievoorziening 10
Prijs 8
Vliegtickets, 01 February 2014
Snel en efficient
 Hoewel met enige twijfel, snel en eenvoudig via internet geboekt. Het bleek allemaal perfect geregeld.
wtc.nl
Waardering: 9.5
Service 10
Gebruiksvriendelijkheid 10
Informatievoorziening 9
Prijs 9
Vliegtickets, 01 February 2014
Goede service en gemaakte afspraken 100% nagekomen
Bij het boeken van onze tickets bij WTC zijn wij prima geholpen. Dit gebeurde op een zondagmiddag en zelfs na 5 uur liep de support door. De beloofde restitutie, n.a.v. onze boeking, werd in enkele werkdagen afgehandeld. Compliment.
wtc.nl
Waardering: 6.7
Service 7
Gebruiksvriendelijkheid 6
Informatievoorziening 7
Prijs 7
Vliegtickets, 31 January 2014
Goede organisatie maar geen wereldinstelling
 Prima om ticket te boeken naar een bestemming, maar zeer onvriendelijk zodra je terug wenst te reizen vanaf een andere plaats c.q. land dan de eerste bestemming. De naam Wereld Ticket Center doet anders vermoeden, helaas.
wtc.nl
Waardering: 7.7
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 8
Prijs 7
Vliegtickets, 30 January 2014
Goede ervaring
Eigenlijk liep alles gesmeerd, de boeking, de bevestiging, het online inchecken. Goede ervaring en ik zal WTC altijd meenemen als optie om mijn volgende reis weer te boeken!
wtc.nl
Waardering: 8
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 7
Prijs 8
Vliegtickets, 21 January 2014
Alles verliep prima m u v inchecken vanuit Argenti
Helaas bleek het niet mogelijk om als Nederlander vanuit Argentinie on-line in te checken bij Alitalia. Gevolg was dat we hier 3 uur voor niets naar gezocht hebben, erg vroeg naar het vliegveld moesten en uiteindelijk de slechtste plaatsen hadden bij wc en keuken. Vliegreis was erg rumoerig, personeel waarschijnlijk om die reden erg gehumeurd. Alitalia vermeld daar niets over op de site bij de excluditing vanuit Argentinie.
wtc.nl
Waardering: 7
Service 7
Gebruiksvriendelijkheid 7
Informatievoorziening 7
Prijs 7
Vliegtickets, 20 January 2014
prima service. De site is gebruiksvriendelijk
 prima service en site gebruiksvriendelijk- Zeker om aan te raden
wtc.nl
Waardering: 6.5
Service 7
Gebruiksvriendelijkheid 7
Informatievoorziening 5
Prijs 7
Vliegtickets, 09 January 2014
Prima verzorgd op een slordigheidje na.
 Voor mijn reis naar Sydney heb ik via WTC een retourticket geboekt bij Emirates. Bij het boeken had ik de filter ingesteld op max 1 tussenstop, dit omdat ik de reistijd bij 1 stop al lang zat vond vanaf Amsterdam. Heenreis was prima, 21 uur onderweg en vlekkeloze aansluitingen gehad. Terugreis zou hetzelfde idee zijn, vanaf sydney naar dubai en van dubai naar amsterdam terug. helaas kwam ik erachter dat ik een extra stop moest maken in Bangkok. hier werd het vliegtuig schoongemaakt en getankt.
wtc.nl
Waardering: 6.5
Service 5
Gebruiksvriendelijkheid 6
Informatievoorziening 7
Prijs 8
Vliegtickets, 08 January 2014
Goed prijs, mindere service
 Na eenmaal opvragen offerte wordt er moeilijk gedaan over opvragen 2e offerte.
wtc.nl
Waardering: 8
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 8
Prijs 8
Vliegtickets, 07 January 2014
Duidelijke site. Snel te boeken van de tickets.
 Fijne, betrouwbare organisatie. Duidelijk hoe je moet boeken.
  Zeer slecht Uitstekend Niet van
toepassing
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Service
Gebruiksvriendelijkheid
Informatievoorziening
Prijs
De omschrijving kan maximaal 50 tekens bevatten
De toelichting moet minimaal 50 en kan maximaal 500 tekens bevatten
     
 

Bedankt voor uw reiservaring.
Nadat uw reiservaring is goedgekeurd wordt deze automatisch op de site geplaatst.

Sorry, je recensie is niet verzonden. Kun je nog eens proberen?

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00