Ervaringen

WTC.nl is sinds 1983 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. Ons reisaanbod is zeer uitgebreid, waardoor wij elk type reiziger kunnen voorzien van een reisproduct die aan al hun wensen voldoet. Het aantal tevreden klanten groeit dagelijks, evenals het aantal WTC.nl reviews/beoordelingen. Wij tonen u graag een selectie uit de vele WTC.nl ervaringen die wij van onze klanten ontvangen.

wtc.nl
Waardering: 8.7
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 8
Vliegtickets, 24 February 2014
zeer tevreden
de vlucht met KLM was fatastisch. De verzorging aan boord is zeer goed. Heb het sms je niet ontvangen over de vlucht Moesten wel 20$ luchthaventax betalen bij vertrek Curacao
wtc.nl
Waardering: 9
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 10
Informatievoorziening 8
Prijs 9
Vliegtickets, 19 February 2014
alles goed en snel geregeld
 had aangegeven de reistijden vertrek en aankomst per mobiel te ontvangen, echter geen sms gekregen. alles verder goed gegaan, super service van de klm op onze lange vlucht!
wtc.nl
Waardering: 9
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 9
Vliegtickets, 15 February 2014
Zeer tevreden
Goede service, prima geregeld . Alles was in orde en onze reis van en naar Vietnam verliep goed.
wtc.nl
Waardering: 8.5
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 8
Prijs 8
Vliegtickets, 15 February 2014
Prima service om ticket te kopen
 Alles ging goed met koop ticket en heen reis,maar terugreis heb ik nu problemen met Virgin.Door de vulkaan uitbarsting op Java, kon de vliegtuig 14 februari niet vertrekken. Virgin weigerden eerst mij een nieuwe ticket daar ik het via jullie had gekocht & niet rechtstreeks bij hen. Nu heb ik een ticket voor 16 feb in de avond. Ik hoop dat er niet nieuwe problemen bij komen, want Virgin is erg vervelend aan het doen & heb extra kosten moeten maken door langere reis & ze willen dat niet vergoeden
wtc.nl
Waardering: 9
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 9
Vliegtickets, 13 February 2014
heel tevreden
 Prima geregeld . Alles was goed in orde en onze reis naar Sri Lanka ging perfect
wtc.nl
Waardering: 9.2
Service 10
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 9
Vliegtickets, 12 February 2014
Prima, makkelijk te regelen, goede prijs.
 De intolerantie die ik vergeten was door te geven werd moeiteloos opgepakt. Service!
wtc.nl
Waardering: 10
Service 0
Gebruiksvriendelijkheid 10
Informatievoorziening 10
Prijs 10
Vliegtickets, 09 February 2014
Beste deals!
 Woon in China en vlieg zelf 5/6 keer pjr, WTC heeft Altijd de beste prijs. Beveel gasten Altijd WTC aan
wtc.nl
Waardering: 8
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 8
Prijs 8
Vliegtickets, 09 February 2014
makkelijk
 prettig en makkelijke manier om je tickets te regelen
wtc.nl
Waardering: 7.5
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 7
Prijs 7
Vliegtickets, 08 February 2014
Good service.
The costs for "booking" should be presented upfront and not during booking. Information about allowable handluggage, weight and dimensions, deviates strongly with the rules set by United Airlines.
wtc.nl
Waardering: 8.7
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 9
Vliegtickets, 05 February 2014
vliegtickets Amsterdam - Dallas Tx
 Ben kleine doch vaste klant. Het werkt gewoon goed en als ik er niet helemaal uit kom, word ik ook telefonisch goed geholpen.
  Zeer slecht Uitstekend Niet van
toepassing
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Service
Gebruiksvriendelijkheid
Informatievoorziening
Prijs
De omschrijving kan maximaal 50 tekens bevatten
De toelichting moet minimaal 50 en kan maximaal 500 tekens bevatten
     
 

Bedankt voor uw reiservaring.
Nadat uw reiservaring is goedgekeurd wordt deze automatisch op de site geplaatst.

Sorry, je recensie is niet verzonden. Kun je nog eens proberen?

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00