Ervaringen

WTC.nl is sinds 1983 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. Ons reisaanbod is zeer uitgebreid, waardoor wij elk type reiziger kunnen voorzien van een reisproduct die aan al hun wensen voldoet. Het aantal tevreden klanten groeit dagelijks, evenals het aantal WTC.nl reviews/beoordelingen. Wij tonen u graag een selectie uit de vele WTC.nl ervaringen die wij van onze klanten ontvangen.

wtc.nl
Waardering: 9.5
Service 10
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 10
Vliegtickets, 14 March 2014
fantastisch!!!
 wij hebben gecompliceerde tickets geboekt via wtc, in totaal 10 vluchten met kids en dieren en we zijn ongelofelijk goed geholpen door wtc(door ingrid). we hebben onze wensen meermaals veranderd en waren echt op zoek naar de makkelijkste reismogenlijkheden en zijn keer op keer snel, vriendelijk en effiecient geholpen. ik kan wtc aan iedereen aanraden! heel erg bedankt
wtc.nl
Waardering: 9.2
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 10
Informatievoorziening 9
Prijs 9
Vliegtickets, 13 March 2014
uitstekende service!
Zeer tevreden over WTC! Ook toen bij een dreigende calamiteit in Santiago de Chile het hele vluchtschema gewijzigd diende te worden (herhaaldelijk). Er werd (zeer) snel en adequaat gehandeld. Ik beveel hen eenieder aan.
wtc.nl
Waardering: 9
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 9
Vliegtickets, 10 March 2014
goede service
 adequaat gehandeld door wtc . ik had nog vragen omtrent de definitieve bevestiging van mijn ticket en ze hebben het uitgezocht voor me.
wtc.nl
Waardering: 7.2
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 7
Informatievoorziening 6
Prijs 8
Vliegtickets, 09 March 2014
reis volgens plan, seating niet goed
 Voor een requested seat bij Delta moet je bij betalen, daarom hadden wij er een genomen aan het raam. Vervolgens alle stretches niet bij elkaar gezeten! Was niet duidelijk of je nu wel of niet moest bij betalen voor ruimbagage tussen JFK- Aruba en terug.
wtc.nl
Waardering: 9
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 9
Vliegtickets, 09 March 2014
Prima service van WTC
 Enige negatieve commentaar gaat over de luchtvaartmaatschappij Jet Airways. Onvriendelijk personeel, hygiëne op het vliegtuig beneden alle peil. Web check-in verloopt niet zoals het hoort. Jammer dat WCT zelf geen plaatsen reserveert op de vluchten.
wtc.nl
Waardering: 8.3
Service 0
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 8
Prijs 9
Vliegtickets, 06 March 2014
snelle afwikkeling bij booking, niet op Schiphol
de booking en de etickets voor Dubai werden snel via de mail toegestuurd begrijp alleen het voordeel niet van online inchecken? er is bijna geen keuze van stoelen, op Schiphol moet je toch op tijd zijn, in de rij om de bagage in te leveren, en alles wordt weer gecontroleerd en een ticket uitgedraaid.
wtc.nl
Waardering: 8.5
Service 7
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 9
Vliegtickets, 04 March 2014
Reis naar Australie
 Ben zonder problemen in Brisbane en weer terug gekomen. Alles was geregeld. Gewoon inchecken zonder problemen. Hoefde op verdere service geen aanspraak te doen.
wtc.nl
Waardering: 8
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 8
Prijs 8
Vliegtickets, 04 March 2014
Eenvoudig en voordelig tickets bestellen.
 Een eenvoudige manier om voordelige tickets te bestellen. Mijn vluchten waren met Aeroflot en KLM. Beide prima maatschappijen. Helaas op de heenweg een vertraging in Moskou vanwege iets technisch met het vliegtuig, maar liever dat ze dat op de grond oplossen dan dat het in de lucht mis gaat ;-) En op de terug weg een vertraging, dit was de KLM vlucht, omdat het laadplan niet kon worden verstuurd vanuit Nederland…beetje knullig. Maar dat heeft natuurlijk niks met WTC te maken.
wtc.nl
Waardering: 6.5
Service 5
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 8
Prijs 5
Vliegtickets, 03 March 2014
op zich prima (alleen geen reactie bij vraag)
Tickets etc prima geregeld. Echter toen ik via de site een vraag stelde (tot 2x toe) geen antwoord gekregen. Dus alleen een ticket boeken prima, maar verwacht daarna geen service is mijn ervaring. Dat laatste is jammer, want verder prima geregeld. 
wtc.nl
Waardering: 8.5
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 8
Vliegtickets, 02 March 2014
Niks mis mee
 Alles verliep naar wens en alles was overzichtelijk.
  Zeer slecht Uitstekend Niet van
toepassing
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Service
Gebruiksvriendelijkheid
Informatievoorziening
Prijs
De omschrijving kan maximaal 50 tekens bevatten
De toelichting moet minimaal 50 en kan maximaal 500 tekens bevatten
     
 

Bedankt voor uw reiservaring.
Nadat uw reiservaring is goedgekeurd wordt deze automatisch op de site geplaatst.

Sorry, je recensie is niet verzonden. Kun je nog eens proberen?

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00