Ervaringen

WTC.nl is sinds 1983 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. Ons reisaanbod is zeer uitgebreid, waardoor wij elk type reiziger kunnen voorzien van een reisproduct die aan al hun wensen voldoet. Het aantal tevreden klanten groeit dagelijks, evenals het aantal WTC.nl reviews/beoordelingen. Wij tonen u graag een selectie uit de vele WTC.nl ervaringen die wij van onze klanten ontvangen.

wtc.nl
Waardering: 10
Service 10
Gebruiksvriendelijkheid 10
Informatievoorziening 10
Prijs 0
Vliegtickets, 30 March 2014
Het vluchtschema was perfect.
 Een vlucht naar de andere kant van de wereld en de overstaptijden waren niet te lang. Flying with Emirates, Booking by WTC een Sublieme Combinatie
wtc.nl
Waardering: 9.2
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 10
Vliegtickets, 29 March 2014
Fantastisch Hotel
Goed Hotel mooie kamers , een uitstekende animatie team , en goede keuken We hebben een goed vakantie gehad in deze Hotel , komen zeker een keer terug.
wtc.nl
Waardering: 9
Service 10
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 8
Vliegtickets, 27 March 2014
foutieve geboortedatum
We hadden voor ons vertrek geconstateerd een foutieve geboortedatum te hebben doorgegeven. Direct gebeld en dezelfde dag nieuwe e-tickets ontvangen. Dat noemen we service. We boeken onze tickets al een aantal jaren via WTC. Allert, snel concurerend en foutloos..... complimenten
wtc.nl
Waardering: 9
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 9
Vliegtickets, 25 March 2014
correcte afhandeling
makkelijk te boeken en een snelle afhandeling. een aantal dagen voor vertrek nog een herinnering. WTC is een aanrader.
wtc.nl
Waardering: 8
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 8
Prijs 8
Vliegtickets, 25 March 2014
Prima en snelle verwerking van de ticketaanvraag.
Zakelijke vlucht van Amsterdam, via Chicago naar Kansas City. Een van de weinig opties via een Amerikaanse carier met slechts 1 stop naar Kansas. Prima bevallen. Grote zorgvuldigheid bij het verstrekken van de ticket. Buitenlands IP adres voor de boeking in combinatie met een zakelijke Credit Card betaling op naam van iemand anders. Daarom nabellen voor akkoord. Veilig gevoel.
wtc.nl
Waardering: 9.5
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 10
Prijs 10
Vliegtickets, 22 March 2014
Uitstekend
 Vlucht naar Baltimore MC USA geboekt alles snel voor mekaar,E-tickets snel in huis.Kan WTC bij ieder aanbevelen
wtc.nl
Waardering: 9.7
Service 10
Gebruiksvriendelijkheid 10
Informatievoorziening 10
Prijs 9
Vliegtickets, 17 March 2014
Tickets prima geregeld, snel en zonder problemen.
onmiddellijk de e-ticket ontvangen. gebruiksvriendelijke site.
wtc.nl
Waardering: 9
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 9
Vliegtickets, 16 March 2014
gewoon prettig en adequaat.
 gewoon prettig en adequaat. behandeling aan de balie was prima alsook de afhandeling en info voorziening erna.
wtc.nl
Waardering: 9.2
Service 10
Gebruiksvriendelijkheid 10
Informatievoorziening 9
Prijs 8
Vliegtickets, 15 March 2014
Prima geregeld
Gevlogen met Icelandair, heel degelijke vliegtuigen, vriendelijke mensen. Geen klachten!  
wtc.nl
Waardering: 8.7
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 8
Vliegtickets, 15 March 2014
Goed en snel geregeld. Geen problemen.
 Tickets prima geregeld, snel en zonder problemen. Goede service
  Zeer slecht Uitstekend Niet van
toepassing
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Service
Gebruiksvriendelijkheid
Informatievoorziening
Prijs
De omschrijving kan maximaal 50 tekens bevatten
De toelichting moet minimaal 50 en kan maximaal 500 tekens bevatten
     
 

Bedankt voor uw reiservaring.
Nadat uw reiservaring is goedgekeurd wordt deze automatisch op de site geplaatst.

Sorry, je recensie is niet verzonden. Kun je nog eens proberen?

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00