Ervaringen

WTC.nl is sinds 1983 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. Ons reisaanbod is zeer uitgebreid, waardoor wij elk type reiziger kunnen voorzien van een reisproduct die aan al hun wensen voldoet. Het aantal tevreden klanten groeit dagelijks, evenals het aantal WTC.nl reviews/beoordelingen. Wij tonen u graag een selectie uit de vele WTC.nl ervaringen die wij van onze klanten ontvangen.

wtc.nl
Waardering: 10
Service 10
Gebruiksvriendelijkheid 10
Informatievoorziening 10
Prijs 10
Vliegtickets, 12 April 2014
Goede followup
 Alle documenten op tijd, vriendelijk helpdesk. Goede service
wtc.nl
Waardering: 9.7
Service 10
Gebruiksvriendelijkheid 10
Informatievoorziening 9
Prijs 10
Vliegtickets, 09 April 2014
aangeven welke vertrekhal zou fijn zijn.
 Tussen door stond wel de vertrekhal aangegeven maar niet bij begin van reis. Ook had ik geinformeerd hoe lang van te voren aanwezig te zijn bij terug vlucht mij werd verteld 3 uur voor vlucht inchecken maar vanuit Sharm el Sheikh ging het pas 1 uur van te voren wat niet echt fijn is midden in de nacht als reizigster alleen.
wtc.nl
Waardering: 8.5
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 8
Prijs 8
Vliegtickets, 08 April 2014
Na goeie ervaringen blijf ik bij WTC
 Vind alleen de info over de hoogte van de service kosten bij de diverse type boekingen niet helemaal duidelijk. Ik heb het idee dat ik vooraf niet precies weet hoeveel dat wordt, en wat dus handig is om te doen. Verder helemaal blij met WTC! Fijne personen aan de telefoon en bereid om mee te denken.
wtc.nl
Waardering: 9
Service 10
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 9
Prijs 9
Vliegtickets, 07 April 2014
Spontaan maandje Zuid Oost Azie met dank aan WTC!
 soms heb je van die gekke acties en denk je opeens "ik heb best zin om volgende week even op reis te gaan voor een maandje, maar waar ga ik naar toe, waar begin ik en hoe pak ik dit aan." Daar kwam WTC. Binnen 2 dagen was mijn volledige reis gepland en uitgestippeld. Super maandje gehad in Zuid Oost Azie met dank aan WTC die alles goed heeft uitgewerkt en een super prijs heeft gevonden voor al mijn tickets. WTC is ideaal als je flexibel bent. Ga er zeker weer gebruik van maken!
wtc.nl
Waardering: 9
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 0
Vliegtickets, 04 April 2014
Makkelijk en voordelig!
Makkelijk te boeken en overzichtelijk. Voordelige prijzen en geen gekke toeslagen!
wtc.nl
Waardering: 8.5
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 8
Prijs 10
Vliegtickets, 04 April 2014
Zeer competitieve prijs van het ticket
Prijs ticket was in dit geval zeer laag. Wel vind ik de bijdrage voor WTC - 40 euro op een ticketprijs van 475 euro - exorbitant hoog, alleen omdat ik verder nooit iets bij WTC boek. Dat kan echt niet.
wtc.nl
Waardering: 7.7
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 8
Prijs 7
Vliegtickets, 02 April 2014
reis naar Bonaire
Mooie maar lange reis, voor ons heel lang geleden dat we gevlogen hebben. Prima service, verder weinig vergelijkingsmateriaal.
wtc.nl
Waardering: 8.7
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 8
Prijs 10
Vliegtickets, 01 April 2014
Prijs-kwaliteit
 Prima prijs-kwaliteit verhouding. Website is duidelijk en gebruikersvriendelijk.
wtc.nl
Waardering: 9
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 9
Vliegtickets, 31 March 2014
uitstekend
 Zeer snel en zeer makkelijk en iets goedkoper.Zonder bellen zonder extra geld betalen enz enz..
wtc.nl
Waardering: 9
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 9
Vliegtickets, 30 March 2014
al meerder keren een uitstekende ervaring !
Zal zo mogelijk graag weer mee in zee gaan ! Alles kort en duidelijk zelfs voor ouderen goed te begrijpen.
  Zeer slecht Uitstekend Niet van
toepassing
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Service
Gebruiksvriendelijkheid
Informatievoorziening
Prijs
De omschrijving kan maximaal 50 tekens bevatten
De toelichting moet minimaal 50 en kan maximaal 500 tekens bevatten
     
 

Bedankt voor uw reiservaring.
Nadat uw reiservaring is goedgekeurd wordt deze automatisch op de site geplaatst.

Sorry, je recensie is niet verzonden. Kun je nog eens proberen?

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00