Ervaringen

WTC.nl is sinds 1983 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. Ons reisaanbod is zeer uitgebreid, waardoor wij elk type reiziger kunnen voorzien van een reisproduct die aan al hun wensen voldoet. Het aantal tevreden klanten groeit dagelijks, evenals het aantal WTC.nl reviews/beoordelingen. Wij tonen u graag een selectie uit de vele WTC.nl ervaringen die wij van onze klanten ontvangen.

wtc.nl
Waardering: 8
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 8
Prijs 7
Vliegtickets, 28 October 2013
Snelle, efficiente afhandeling.
Alles verliep snel en efficient. Jammer van die bijkomende luchthavenbelasting op Bali. Er wordt wel naar verwezen in algemene zin, maar blijft vreemd dat we dit IN KL op de heenreis niet hoefden te betalen en bij vertrek vanaf Bali naar KL wel. Gewoon een melkkoe voor de Bali dus. Had het gewaardeerd als dit bij de boeking specifiek zou zijn vermeld.
wtc.nl
Waardering: 7.2
Service 6
Gebruiksvriendelijkheid 10
Informatievoorziening 5
Prijs 8
Vliegtickets, 28 October 2013
Stoelen niet naast elkaar
Nergens op de site wordt er een melding gemaakt van het feit dat als je via World Ticket Center boekt er geen stoelen naast elkaar worden geboekt. M.a.w. je zit vervolgens niet naast elkaar in het vliegtuig??
wtc.nl
Waardering: 9.2
Service 10
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 9
Vliegtickets, 27 October 2013
Prima afhandeling reservering m.b.t. kortingscode
Na mijn online reservering ging er iets mis met het invullen en verrekenen van de kortingscode. Na telefonisch contact met WTC werd dit correct en snel opgelost. Al meerdere vluchten bij WTC geboekt. Overzichtelijk, duidelijk, betrouwbaar en vaak een goede prijs.  
wtc.nl
Waardering: 6.7
Service 7
Gebruiksvriendelijkheid 7
Informatievoorziening 8
Prijs 5
Vliegtickets, 24 October 2013
Zoals besteld.
Vlucht informatie, email verkeer is goed. Alleen de extra toeslagen / service kosten die erbij komen bij het kopen van de tickets is niet zoals het hoort.
wtc.nl
Waardering: 8.6
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 0
Prijs 8
Vliegtickets, 24 October 2013
Snel en Makkelijk!
 WTC heeft een overzichtelijke site. Ondanks mijn search op andere sites, kom ik altijd hier tot een deal. Het bestellen van een ticket is gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Alles krijg je in je mail en op je mobiel. Reuze handig.
wtc.nl
Waardering: 7
Service 5
Gebruiksvriendelijkheid 7
Informatievoorziening 8
Prijs 8
Vliegtickets, 21 October 2013
pluim voor united airlines
 de smsjes die ik zou krijgen mbt vluchttijden etc. heb ik Alleen op de heenweg ontvangen. verder na het boeken niks meer met wtc te maken gehad, wat naar mijn idee een goed teken is. mijn terug vluchten hadden vertraging, waardoor ik aansluitingen zou missen, united airlines heeft dit. zoals ik van ze gewend ben weer heel nejes voor me opgelost! ook de service aan boord was prima, een 10 voor united airlines.
wtc.nl
Waardering: 7
Service 8
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 4
Prijs 8
Vliegtickets, 20 October 2013
ontbreken conf. number voor online inchecken terug
Prima vlucht (Delta heen en terug), maar bij online inchecken terugvlucht bleek dat het confirmation number niet in de WTC reis informatie staat. Beetje vervelend aangezien je alles via internet op mobiele telefoon moet doen. Tip dus: Voeg confirmation number terugvlucht toe! Overigens vlieg ervaring met Delta Airlines: Uitstekend!
wtc.nl
Waardering: 7.7
Service 7
Gebruiksvriendelijkheid 7
Informatievoorziening 8
Prijs 9
Vliegtickets, 20 October 2013
goede bemiddeling
 Prima vluchten gehad met KLM via WTC.nl van Amsterdam-Stockholm-Amsterdam. Helaas kwam ik tijdens het online inchecken erachter dat er geen bagage bijgeboekt was terwijl ik hier wel voor had betaald. Na een telefoontje naar WTC.nl was dit alles na 2 uur opgelost, waarvoor hulde!
wtc.nl
Waardering: 9
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 9
Vliegtickets, 20 October 2013
Edelweiss & Lufthansa
Both airline provide a quality services. Flights were on time and for acceptable price. We traded off one stop flight for non stop flights due to +200 Eur price difference that we rather spent on holidays.
wtc.nl
Waardering: 8
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 8
Informatievoorziening 7
Prijs 8
Vliegtickets, 20 October 2013
Hier worden vaak de goedkoopste tickets aangeboden
Vliegtickets zijn hier vaak het goedkoopst. Het is alleen erg jammer dat je bij het kopen van je tickets niet al aan kan geven op welke plaatsen je wilt zitten. (Naast elkaar) Dit kan bij vele Vietnamese airlines wel. Vanwege dit probleem checkt iedereen precies 24uur van te voren in waardoor je alsnog vaak niet naast elkaar kan zitten. Een zit van 12 uur is dan geen pleziertje. Verder altijd erg fijn om hier tickets te boeken. Overzichtelijk, betaalbaar en vertrouwelijk.
  Zeer slecht Uitstekend Niet van
toepassing
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Service
Gebruiksvriendelijkheid
Informatievoorziening
Prijs
De omschrijving kan maximaal 50 tekens bevatten
De toelichting moet minimaal 50 en kan maximaal 500 tekens bevatten
     
 

Bedankt voor uw reiservaring.
Nadat uw reiservaring is goedgekeurd wordt deze automatisch op de site geplaatst.

Sorry, je recensie is niet verzonden. Kun je nog eens proberen?

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00