Vliegtickets Cheju

AziĆ« » Zuid-Korea » Jeju

Zuid-Korea

Jeju

Bezienswaardigheden in Cheju


Aan de oostkust van het eiland liggen de grillige Manjang grotten. Deze grotten zijn ontstaan door vulkanische uitbarstingen die hier vroeger zijn geweest en het eiland gevormd hebben. De veertien kilometer lange ondergrondse gangen, behoren tot de langste lava-grotten van de wereld.

Wie van wandelen houdt zou een bezoek aan de vulkaankrater Ilchulbong moeten brengen. Deze krater kun je beklimmen en als tractatie krijgt u een prachtig uitzicht voorgeschoteld. Naast deze krater is het gehele eiland uitermate geschikt voor mooie wandeltochten. Rond het eiland kun je op een aantal plekken goed duiken, dus voor de liefhebbers van onderwaterwereld zijn er ook mogelijkheden.

Sunrise Peak is een van de topattracties van het eiland. De Harubangs, twee meter hoge beelden van lavasteen die hier te vinden zijn, vertonen een opvallende gelijkenis met de beelden op Paaseiland. Je treft ze werkelijk overal op het eiland aan. De Peak zelf bestaat uit de krater van een uitgedoofde vulkaan en ligt op het oostelijk puntje van Cheju-do. Zoals de naam al aangeeft is dit de plaats om de allereerste stralen van de zonsopkomst mee te pikken.


 

Vliegtickets Cheju


Wilt u een strandvakantie in Zuid Korea? Boek dan uw vliegtickets naar Cheju bij World Ticket Center en geniet van dit prachtige eiland. Cheju is een populaire trekpleister in Zuid-Korea. Het is het meest zuidelijk gelegen en grootste vulkanische eiland van Korea. Op het eiland bevinden zich talloze lavagrotten en vulkaankraters. Cheju is daarnaast bekend om het feit dat de Koreanen hier hun honeymoon vieren. Tegenwoordig weten buitenlandse toeristen dit prachtige eiland ook te vinden.

World Ticket Center helpt u graag bij het boeken van uw tickets naar Cheju. Op onze website vindt u na uw zoekopdracht een overzicht van de beschikbare vluchten. Boek vroeg om goedkope vliegtickets naar Zuid Korea te bemachtigen.

World Ticket Center


World Ticket Center heeft ruim 25 specialisten in dienst die u graag van dienst zijn. Wij helpen u bij het boeken van voordelige tickets naar Cheju in Zuid Korea. Boek online of bezoek ons reisbureau in het centrum van Amsterdam.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

sun 07 jul - sun 14 jul

€ 875

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00