Vliegtickets Da Nang

AziĆ« » Vietnam » Da Nang

Vietnam

Da Nang

Bezienswaardigheden in Da Nang


Da Nang ligt dus aan de kust van Vietnam en heette vroeger Cua Han. De stad heeft spectaculaire berguitzichten en de parelwitte zandstanden. Da Nang is vooral bekend omdat tijdens de Vietnamoorlog er een gigantische Amerikaanse militaire basis gelegerd was. Tegenwoordig is Da Nang een stad met 1.100.000 inwoners. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn het museum met een mooie collectie Cham kunstwerken, de Cham torens van My Son en de beroemde Marmeren Bergen met prachtige Boeddhistisch kloosters.

Het Cham Museum mag beslist niet ontbreken bij een bezoek aan Da Nang. Het museum heeft diverse objecten uit de 4e tot de 15e eeuw. Het museum heeft meer dan 300 religieuze figuren en voorwerpen van opgravingen uit de diverse provincies van Vietnam.
De ruines van My son staan op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Van de vele tempels aanwezig zijn er ongeveer 20 in goede conditie. Hier bevinden zich de Cham torens die opgebouwd zijn uit een kern dat aarde, sprituele wereld en de overgang tussen hemel en aarde voorstelt.

De schitterende marmerbergen van Ngu Hanh liggen ongeveer 8 km ten zuiden van Da Nang. Deze worden ook wel de heuvels van de 5 elementen genoemd. Voor de Vietnamezen zijn dat Thuy (water), Kim (metaal), Tho (aarde), Hoa (vuur) en Moc (hout). De vijf kalksteenrotsen die er aanwezig zijn zouden eilanden in de zee geweest zijn.

Een bezoek aan het Cham museum moet je zeker maken. Hier vind je diverse voorwerpen de 4e tot de 15e eeuw. In het museum vind je meer dan 300 religieuze figuren en voorwerpen uit de diverse provincies in het land. My son is een van de top attracties in Vietnam. De tempels staan op erfgoedlijst van de UNESCO. Op dit terrein vind je bizar veel tempels, hiervan zijn er ongeveer een stuk of 20 nog in redelijke staat. De Cham torens zijn de bekendste tempels op dit complex. Deze tempels stellen de aarde, spirituele wereld en de overgang tussen hemel en aarde voor. Ngu Hanh, de marmeren bergen, liggen net ten zuiden van Da Nang. De heuvels worden de bergen van de 5 elementen genoemd. Dit zijn Thuy (water), Kim (metaal), Tho (aarde), Hoa (vuur) en Moc (hout). Voor de vietnamezen zijn deze bergen heilig. Volgens de legende zijn de vijf kalksteenrotsen eilanden in zee geweest.
De hotels in Da Nang zijn spotgoedkoop in vergelijking met andere zonvakantie bestemmingen. Vietnam staat erom bekend een goedkoop land te zijn, dus als je een betaalbare vakantie wilt met alle ingrediënten op het gebied van zon, eten en drinken en bezienswaardigheden, moet je naar Da Nang gaan. Houd de aanbiedingen in de gaten. U kunt uw hotel ook combineren met een vliegticket naar deze prachtige zonbestemming.

In het stadje zelf vind je Het Cham Museum. Het museum heeft diverse opgravingen uit de 4e tot de 15e eeuw. Er zijn meer dan 300 historische figuren en voorwerpen uit de diverse provincies van Vietnam te vinden.
De tempels van My son is een van de top bezienswaardigheden van het land en ligt vlakbij Da Nang. De tempels staan op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Niet alle tempels zijn nog in goede staat. Er zijn er ongeveer 20 in redelijke conditie. De bekende Cham torens vind je hier.dDeze vertegenwoordigen symbolisch de aarde, sprituele wereld en de overgang tussen hemel en aarde. Met een huurauto goed te bezoeken.
De Ngu Hanh marmeren bergen liggen op ongeveer 8 km van Da Nang. Een andere naam die de Vietnamezen aan deze bergen hebben toegekend is "De heuvels van de 5 elementen". Dit zijn Thuy (water), Kim (metaal), Tho (aarde), Hoa (vuur) en Moc (hout). De vijf kalksteenrotsen die er aanwezig zijn zouden eilanden in de zee geweest zijn.
World Ticket Center heeft een ruime ervaring in autoverhuur, ook in Vietnam. Onze specialisten helpen u graag bij het kiezen van een geschikte auto. U kunt ook een bezoekje brengen aan onze website waar u onze goedkoopste huurauto's vindt. Ook zijn wij te bereiken per mail of telefoon.

 

Vliegtickets Da Nang


Zoekt u een goedkoop vliegticket naar Da Nang? Bij World Ticket Center vindt u de goedkoopste vliegtickets naar Vietnam. Da Nang ligt in het midden van Vietnam precies tussen Hanoi en Ho Chi Minh stad in. De stad ligt aan de kust en heeft prachtige stranden.

Wij vergelijken voor u de tarieven van vele luchtmaatschappijen, zodat wij gegarandeerd de voordeligste vliegreizen kunnen aanbieden. Op onze website vindt u de mogelijkheden voor uw vlucht naar deze stad. Boek snel en eenvoudig uw vliegticket in ons online reserveringssysteem.

World Ticket Center


World Ticket Center is al meer dan 25 jaar de specialist op het gebied van goedkope en voordelige vliegtickets naar allerlei verschillende bestemmingen. In ons reisbureau staan meer dan 30 gespecialiseerde reisadviseurs voor u klaar die u kunnen helpen bij het boeken van een voordelige vliegreis naar Vietnam.

Vluchtinformatie


Met Vietnam Airlines, Air France of Eva Air vliegt u in ongeveer 11 uur naar Ho Chi Minh. Vanuit hier duurt het nog 2 uur met het vliegtuig naar Da Nang.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

thu 04 jul - sat 27 jul

€ 919

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00