Vliegtickets Ulaanbaatar

Azië » Mongolië » Ulan Bataar

Mongolië

Ulan Bataar

Bezienswaardigheden in Ulaanbaatar


In het Ganden klooster kun je een kijkje nemen en zien hoe jonge monniken worden opgeleid. Via diverse gebeden wordt hier een spirituele sfeer gecreëerd. Het Natuurhistorisch museum van de stad herbergt prehistorische schatten uit de steppe en de woestijn zoals eieren, skeletten van dinosaurussen en ook beenderen van een mammoet.

Veel van de andere bezienswaardigheden liggen rondom het Sukhbaatar plein. Hier vind je het Kloostermuseum Choijin Lama, waar tempelwachters bij de ingang staan. Binnen dit ommuurde complex vind je 5 prachtige tempels. In het midden van het tempelcomplex staat een podium waar zang- en dans voorstellingen worden gehouden. Naast het kloostermuseum ligt een klein museum met traditionele Mongoolse kleding. Elk deel van het land laat een eigen kledinglijn zien en in welke tijd de kleding gedragen werd.

Zodra je buiten Ulaanbaatar rijdt kom je in het heuvelachtige landschap. Het meeste typerend voor Mongolië zijn de yurts. Deze tenten vind je overal rond de stad en het is leuk om een keer een te overnachten in zo'n tent. In het landschap kun je net als de Mongoolse nomaden per paard genieten van de groene omgeving.


 

Vliegtickets Ulaanbaatar


Boek goedkoop uw vliegtickets naar de Ulaanbaatar bij World Ticket Center. Ulaan Baatar is de hoofdstad van Mongolië. Het is een grote stad waarbij grauwe communistische gebouwen afgewisseld worden met kleurrijke boeddhistische tempels en de typisch Mongoolse yurt tenten.

Met World Ticket Center vindt u altijd het juiste vliegticket naar Ulaanbaatar. Wij vergelijken de prijzen van tickets bij verschillende luchtvaartmaatschappijen zodat wij u een aantrekkelijk aanbod kunnen doen.

World Ticket Center


World Ticket Center heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het organiseren van reizen. Door deze ervaring weten wij onder andere hoe we u goedkope vliegtickets naar Mongolie kunnen aanbieden. Boek u vlucht naar Ulaanbatar zo snel mogelijk om nog goedkoper te vliegen.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

mon 27 may - tue 11 jun

€ 731

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00