Vliegtickets Langkawi

Azië » Maleisië » Langkawi

Maleisië

Langkawi

Bezienswaardigheden


De kabelbaan met daaromheen Oriental Village laat je een mooi uitzicht over het eiland zien. De kabelbaan brengt je naar de top van de berg. Op de berg hebben ze diverse niveaus waar je een waanzinnig uitzicht hebt op een groot deel van het eiland en over de omliggende eilandjes.
Underwater World is het grootste aquarium van Maleisië. Hier ziet u o.a. haaien, pinguïns en meer dan 5000 vissen!
Seven Well is een prachtige waterval midden in de jungle. Het begin van de waterval is bereikbaar door een trap van ruim 500 treden. Je vind hier ook veel apen.
Per speedboot kun je langs prachtige lagunes varen waar je allerlei grote roofvogels kunt waarnemen. Daarna kun je de zee op waar je de kans hebt om dolfijnen langs je boot te zien zwemmen en springen.
De vluchten naar Langkawi gaan dagelijks via Kuala Lumpur. Uw vlucht vanaf Schiphol via KUL duurt ongeveer 13 uur.


Bezoek Oriental Village aan de voet van de kabelbaan. Dit is een leuk winkelcentrum waar je diverse souvenirs kan kopen en de plaatselijke cultuur kan bewonderen. Ook vind je hier olifanten waar je eventueel een ritje op kan maken, leuk voor de kinderen. De kabelbaan op dit terrein laat je een mooi uitzicht over het eiland zien. Op de berg hebben ze diverse niveaus waar je bijna het hele eiland kan bezichtigen. Underwater World is het grootste zeeaquarium van het land. Hier ziet u o.a. haaien, pinguïns, roggen, schilpadden en duizenden soorten vissen. Seven Well ligt vlakbij Oriental Village en is een prachtige waterval midden in de jungle. Via een trap kun je de waterval beklimmen. Je kunt ook heerlijk onder deze waterval gaan staan. Overal om je heen zie je apen, let dus op je waardevolle spullen. Per speedboot vaar je langs prachtige binnenlandse lagunes waar je allerlei grote roofvogels kunt waarnemen. Even verderop vind je diverse steigers waar vis wordt gehouden in grote netten. Laat eens rog eens op je arm klimmen. Daarna kun je de zee op waar je de kans hebt om dolfijnen te ontmoeten. Het hoogseizoen van Langkawi vindt plaats van december tot en met april. Boek uw hotel in deze periode daarom ruim op tijd.

Als je via de kabelbaan de bergen ingaat krijg je een prachtig uitzicht over het eiland. De kabelbaan brengt je naar de top van de berg, hier zijn diverse niveaus waar je een waanzinnig uitzicht hebt op een groot deel van het eiland en over de omliggende eilandjes. Oriental Village, dat aan de voet van de kabelbaan ligt geeft je een beeld van het traditionele leven op het eiland. Hier kun je diverse souvenirs kopen en kun je een ritje maken op een olifant Het grootste zeeaquarium van Maleisie,Underwater World, vind je op het eiland. Hier vind je meer dan 5000 vissoorten, waaronder haaien, roggen Ook vind je hier schildpadden en pinguins, leuk om met de kinderen heen te gaan! De watervallen van Seven Wells liggen midden in de jungle en is vanuit Oriental Village te bereiken. Rond deze waterval vind je vele apen, die om je heen lopen en bedelen om wat te eten. Het begin van de waterval is bereikbaar door een trap van ruim 500 treden. Per lontailboot vaar je langs prachtige lagunes waar je allerlei grote roofvogels ziet cirkelen en diverse visfarms te vinden zijn. Hier houdt men diverse vissoorten die leuk zijn om te bewonderen. Wat je zeker moet doen is de zee opgaan. De kans is namelijk groot om dolfijnente spotten, een indrukwekkende belevenis als deze dieren langs je boot zwemmen en boven water springen. Het verkeer op Langkawi is rustig, er wordt netjes aan de regels gehouden. De wegen zijn goed begaanbaar en is bijna alles te bereiken met uw huurauto.

 

Langkawi

Bent u op zoek naar de zon in een ver land? Langkawi is dan een uitstekende keuze voor uw vakantie! Dit tropisch eiland in het noordwesten van Maleisië, vlakbij Thailand is een waar bounty paradijs. Het tropische klimaat op het eiland maakt het voor u mogelijk te genieten van zon, strand en zee. Het eiland is een belastingvrij eiland, waardoor de alcohol, sigaretten, enz. een stuk goedkoper is dan in de rest van Maleisië.
Boek vroeg in het seizoen uw vliegticket naar Langkawi om te profiteren van aantrekkelijke kortingen.

World Ticket Center


Met World Ticket Center vindt u altijd de goedkoopste vliegtickets. We hebben jaren ervaring en weten wat we doen. Voor vragen of hulp bij het boeken van uw vliegreis kunt u gebruik maken van onze ervaren medewerkers.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

sat 13 jul - fri 02 aug

€ 974

BOEK DEZE VLUCHT
Langkawi

Algemene Beoordeling

9

Voor een relax vakantie zeer aan te bevelen

Hotel wat gedateerd maar het strand en de tuinen plus achtergrond en zee is waanzinnig. Het eiland straalt een zeer relaxte sfeer uit de mensen zeer vriendelijk. Wij hebben er een super tijd gehad en het eten is in een woord voortreffelijk. Kees en Ada Haring

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00