Vliegtickets Kuching

Azië » Maleisië » Kuching

Maleisië

Kuching

Bezienswaardigheden in Kuching


Je kunt prachtig wandelen en relaxen langs de waterfront'. Hier vind je gezellige eettentjes, barretjes waar je je goed kan vermaken. De taxibootjes nemen je graag mee over de Sarawak rivier.

Je kunt in de stad Chinese tempels ontdekken, het traditionele Sarawak museum bezoeken, Ford Margherita, of bij de Orang Oetangs langs gaan op een van de vele farms. Het Sarawak Museum is werkelijk één van de mooiste musea in Azië met een uitgebreide etnologische verzameling en het koloniale verleden van Borneo. Het Fort Margherita is een kleine vesting. Het werd in het jaar 1879 door Charles Brooke gebouwd, als bescherming tegen aanvallen van piraten.

De vlucht naar Kuching via Kuala Lumpur duurt, afhankelijk van uw overstap, ongeveer 13 uur. U vliegt met bijvoorbeeld Malaysian Airlines, KLM of Lufthansa.


Langs de waterfront' speelt het leven zich hier af. Gezellige eettentjes, barretjes en winkeltjes zijn hier volop aanwezig. De longtail bootjes nemen je graag mee over de Sarawak rivier. Voor weinig zie je de prachtige natuur langs de rivier, zeker de moeite waard. Je kunt in de stad Boeddhistische tempels ontdekken en het folkloristische Sarawak museum bezoeken. Ford Margherita is een leuke vesting om te bezoeken. Deze vesting werd gebouwd als bescherming te de aanvallen van zeerovers. Ga eens langs op een Orang Oetangs farm. Het wereld natuurfonds en andere instanties hebben diverse opvangcentra laten bouwen om de bedreigde Orang Oetangs te heropvoeden en later weer uit te zetten in de natuur. U heeft veel keuze aan accommodatiesoorten als u in Kuching wilt overnachten. Zo zijn er volop budget verblijven te vinden, guesthouses en luze accommodatie. Je kunt aan de rand van het stadje overnachten, in het centrum, of midden in de jungle in een resort.

Het waterfront van de stad is de plek waar je fijn kunt wandelen. Hier vind je gezellige eettentjes, barretjes en winkels waar je terecht kan voor vermaak en om de heerlijke Maleise gerechten te proeven. De Sarawak rivier is leuk om per boot af te gaan. Hier zie je de prachtige natuur en het leven langs de oever. Er staan diverse Chinese tempels in de stad. Deze met prachtige kleuren versierde tempels zijn allen een bezoek waard. Wat niet mag ontbreken is een bezoek aan het traditionele Sarawak museum midden in de stad. Het is een van de mooiste musea van Azie en laat het vroegere traditionele leven zien van de omgeving. Ford Margherita is een oude vesting die gebouwd is ter bescherming tegen de aanvallen van piraten. Bezoek eens een Orang Oetang opvanghuis in de omgeving. Hier zie je wezen die verstoten zijn en die worden voorbereid op een terugkeer in de natuur.

 

Vliegtickets Kuching


World Ticket Center biedt goedkope tarieven voor vliegtickets naar Kuching op het Maleisische deel van Borneo. U zult onder de indruk zijn van de prachtige natuur rond deze stad. Boek een vliegticket naar Borneo en maak kennis met de gastvrije Aziatische cultuur. De stad draagt de bijnaam ‘Stad van de Katten', het Maleisië woord voor kat is namelijk Kuching.

Vluchten boeken naar deze stad kan gemakkelijk via onze website. Online kunt u onze goedkope vliegtarieven bekijken. Vervolgens kunt u in ons reserveringssysteem het gewenste vliegticket boeken. Wij bieden tevens mooie aanbiedingen. Een unieke natuurreis maakt u naar Borneo, naast de Amazone het meest veelzijdige gebied qua flora en fauna ter wereld.

World Ticket Center


World Ticket Center biedt al meer dan 20 jaar goedkope vliegtickets. Wij boeken tickets tegen de laagst mogelijke prijs. Combineer uw vlucht met een hotel of autohuur.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

sat 20 jul - mon 05 aug

€ 1333

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00