Vliegtickets Bishkek

Azië » Kirgizië » Bishkek

Kirgizië

Bishkek

Bezienswaardigheden in Bishkek


In de stad vind je vele parken en architectuur van pleinen en gebouwen uit zowel koloniale - als Sovjet tijd. Door het uiteenvallen van de Sovjet-Unie is er veel veranderd in de stad en in het leven van de inwoners. Waar vroeger alleen de eerste levensbehoeften werden bevredigd vindt je er nu van alles dat je nodig zou kunnen hebben: internet-cafe's, eetgelegenheden, hotels en pensionnetjes, winkels en bazaars, banken.

Een prominent gebouw is het Kirgizische Witte Huis, waar in de tijd van de Kirgizische SSR de partijtop vergaderde. Dit gebouw dient nu als het presidentiele paleis.
In Bishkek kun je goedkoop winkelen en is van alles te kopen. De meeste toeristen houden van souvenirs en traditioneel handwerk. Er is een keur aan handgemaakte voorwerpen van leer, wol en aardewerk.

Vlakbij de stad ligt het schitterend gelegen natuurpark Ala Archa. Dit is het thuisland van veel mooie, soms zeldzame of uitstervende diersoorten zoals bokken, beren, lynxen, wolven, dassen en ontelbare vogels, waaronder adelaars en gieren.
Evenals de nomaden in Mongolië met hun beroemde Ger-tenten leven er in Kirgizistan nog nomaden die in traditionele tenten wonen. In dit deel van de wereld worden de tenten Yurt's genoemd.


 

Vliegtickets Bishkek


Wilt u op reis naar Kirgizie? Boek dan uw vliegtickets naar Bishkek bij World Ticket Center en geniet van deze prachtige stad en haar omgeving. De hoofdstad van Kirgizie ligt in het centrum van Noord-Kirgizië. Door de stad stromen twee zijrivieren van de Chui, namelijk de Alamedin en de Ala-Archa. Daarnaast stroomt het Grand Chui kanaal door de stad. Als relatief jonge hoofdstad(nog geen 135 jaar oud) zul je hier niet veel historische bezienswaardigheden terugvinden. Desondanks is er genoeg te zien en te beleven.

WTC helpt u graag bij het boeken van uw tickets naar Bishkek. Op onze website vindt u na uw zoekopdracht een overzicht van de beschikbare vluchten. Boek vroeg om goedkope vliegtickets naar Kirgizie te bemachtigen.

World Ticket Center

World Ticket Center heeft ruim 25 specialisten in dienst die u graag van dienst zijn. Wij helpen u bij het boeken van voordelige tickets naar Bishkek. Boek online of bezoek ons reisbureau in het centrum van Amsterdam.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00