Vliegtickets Solo

Azië » Indonesië » Solo City

Indonesië

Solo City

Bezienswaardigheden in Solo


Er zijn een aantal interessante bezienswaardigheden uit het rijke verleden van Java te bezichtigen. Het Radya Pustaka Museum, opgericht op 28 oktober 1890, is ondergebracht in een mooi gebouw en beschikt over een collectie van Wayang Golek, Topeng, Gamelan en Hindoestaanse sculpturen.
Beteng Batik Plaza is een bazaar waar traditionele batikkleding wordt gefabriceerd. Hier kunt een voor een lage prijs een batik aanschaffen.

De Kraton van Surakarta is het imponerende paleis van de Sultan.Vanuit dit paleis werd de regio bestuurd. In dit Kraton huisvest ook een museum. Hier vind je oa een verzameling van oude Hindoe-Javaanse bronzen objecten, wapens en krissen. Je kunt er ook een koets bekijken die aan Pakubuwono II is gegeven door de V.O.C.
Een ander paleis is het Mangkunegaran Paleis. Hier berust een prachtige kunstcollectie, waaronder gouden en bronzen voorwerpen van Majapahit en Mataram Era.
Het Dullah Museum ligt aan de Jalan DR. Cipto. Het museum is gewijd aan een bekende Indonesische schilder en kunstenaar. Hier vind je naast schilderijen van Cipto, ook keramiekwerken die hij heeft gemaakt.

Het Sriwedaripark is een recreatiepark waarin een dierentuin, theaters en verschillende tuinen zijn gehuisvest. In het park vinden regelmatig festivals en religieuze vieringen plaats.


 

Vliegtickets Solo City, ja


Op zoek naar een vliegticket naar Solo City? Bij World Ticket Center boekt u de goedkoopste vliegtickets naar deze Indonesische stad. De stad is gelegen op Java dateert uit de tijd van de Hindoe-Javaanse rijken. Solo, vroeger Surakarta, is het oudste culturele centrum van Java.

World Ticket Center vergelijkt de prijzen van vliegtickets naar Java voor u, zodat u zeker bent van een voordelige vlucht. Op de website kunt u eenvoudig zoeken en boeken naar de voor u geschikte vliegticket.

World Ticket Center


De ervaren medewerkers van World Ticket Center helpen u graag bij het boeken van uw vliegticket naar Solo. Ook kunt u online goedkope vliegtickets boeken.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00