Vliegtickets Semarang

Azië » Indonesië » Semarang

Indonesië

Semarang

Bezienswaardigheden in Semarang


Het oudste gedeelte van de stad heet de Kota Lama. In deze wijk staan nog veel oude gebouwen, waarvan een van de hoogtepunten de Gereja Bleduk is die uit 1753 stamt.
Semarang was ook de stad die als eerste in Indië een spoorverbinding kreeg. Deze werd geopend door de Nederlandsch-Indische Spoorwegmaatschappij, afgekort NIS. De lijn was 25 kilometer lang en liep van Semarang naar Tanggung, deze lijn bestaat nog steeds. Zelfs het originele houten station van Tanggung is nog te bezichtigen.

De bekendste bezienswaardigheid van Semarang vind je in het zuidwesten van de stad. De Gudung Batu tempel is gebouwd op de plaats waar de Ming-admiraal Zheng He aan wal kwam in 1406. Zhenghe was moslim en dat is waarschijnlijk de reden geweest dat zowel de Chinezen als de Javaanse moslims hem als een heilige beschouwen.

In Semarang bij Jalan Raya Kali Gawe vind je het kruidenmuseum Nyonya Meneer. In het museum kun je meer te weten komen over de geschiedenis van jamu. Het gebruik van jamu als medicijn gebeurt al sinds de oudheid. Nog altijd vindt dit traditionele Javaanse geneesmiddel gretig aftrek.


 

Vliegtickets Semarang

Vlieg naar de historische stad Semanrang met een goedkoop vliegticket van World Ticket Center. Deze mooie stad is gelegen aan de noordkust van Java. Tijdens de VOC tijd was Semarang een belangrijke handelspost van de Nederlanders. Semarang is een stad met vele bezienswaardigheden die verband houden met belangrijke gebeurtenissen uit het verleden. De onafhankelijkheidsstrijd, oude religies, historische figuren en kwalitatieve hoogstandjes van de Nederlandse architectuur hebben hier een plaats.

Met een ticket naar Semanrang geniet u van bijzondere architectuur! Vliegtickets naar Java kunt u eenvoudig online reserveren bij World Ticket Center. Wij bieden vluchten aan van vele luchtvaartmaatschappijen. Zo heeft u volop keuze en kunt u een ticket boeken tegen de laagst mogelijke prijs. Bekijk ons aanbod van vliegreizen naar het oude Semarang op onze website. Ook hebben wij regelmatig goedkope vliegtickets naar Jakarta in de aanbieding.

World Ticket Center


Al meer dan 25 jaar biedt World Tickets goedkope vliegtickets aan. Profiteer ook van het laagst mogelijke tarief en boek uw vlucht naar Semarang bij ons online of via onze specialisten. De specialisten helpen u graag met het zoeken naar een geschikt vliegticket voor u!

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

mon 22 jul - fri 02 aug

€ 1082

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00