Vliegtickets Manado

Azië » Indonesië » Manado

Indonesië

Manado

Bezienswaardigheden in Manado


Sulawesi beschikt over een gevarieerde landschap waarin je bergen, vulkanen, plantages, droge valleien en stranden tegenkomt. Door het natuurlijk isolement dat is veroorzaakt door de diepe omliggende zeestraten zijn er op Sulawesi diersoorten geëvolueerd die je nergens anders ter wereld zult tegenkomen.

De Mahawu-vulkaan in Tomohon is ongeveer 1310 meter hoog. Het is een niet-actieve vulkaan van waar je een heel mooi uitzicht hebt over Noord-Sulawesi. Hier kan je zelfs Lembeh, de baai van Manado en de Bunaken zien liggen. Via een smal pad klim je naar de top van de vulkaan. Lake Linow ligt in een vulkanisch gebied. Het water van Lake Linow is groen gekleurd door al het zwavel in het water. Hier vind je diverse geisers, warmwaterbronnen en komt kokend heet water uit de grond. Het is indrukwekkend om in dit vruchtbare vulkaanlandschap rond te lopen.

Sulawesi staat bekend om de prachtige koraalriffen in het noorden waar duikers van uit de hele wereld op af komen. Er zijn echter nog een aantal andere natuurlijke bezienswaardigheden die een bezoek aan de natuur de moeite waard maken. Zo zijn er tal van diersoorten die alleen op Sulawesi voorkomen zoals de babirusa.

In Noord-Sulawesi ligt het Bunaken Manado Tua Marine National Park dat een gebied omvat van 75.266 hectare . Het park bestaat uit zes eilanden met de daarom liggende koraalriffen die tot de mooiste riffen van Indonesië behoren. De naam van het park is afkomstig van de twee meest bezochte eilanden van het park: het eiland Bunaken en het vulkanische eiland Manado Tua.


 

Vliegtickets Manado, sw


Boek uw vliegtickets naar Cebu bij World Ticket Center. Manado is de hoofdstad van Sulawesi. Naast de gebruikelijke marktjes en diverse tempels is er in het stadje niet veel te doen. Daarentegen op Sulawesi zelf kun je genoeg zien, beleven en ondernemen.

World Ticket Center vergelijkt alle prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen, waardoor u de juiste tickets op de door u gekozen data kunt boeken.

World Ticket Center


World Ticket Center heeft 25 jaar ervaring met het boeken van voordelige vliegtickets naar Sulawesi. Online kunt u snel uw ticket boeken. Als u meer vragen heeft, mag u altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze adviseurs.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

sat 31 aug - mon 30 sep

€ 943

BOEK DEZE VLUCHT
Manado

Algemene Beoordeling

Wij hebben een geweldige tijd gehad!

Op het vliegveld van Manado zijn wij opgehaald door iemand van onze vakantie bestemming. Hij bracht ons in een uurtje met de auto naar de boot, die voer ons in drie kwartier naar het paradijselijke resort; Mimpi Indah op het eiland Bangka. Wij hebben daar van de Indonesische sfeer geproefd, de mooiste duiken gemaakt, verrukkelijk gegeten en in een mooie traditionele bungalow geslapen. Kortom; een aanrader!

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00