Vliegtickets Makassar

Azië » Indonesië » Makassar

Indonesië

Makassar

Bezienswaardigheden in Makassar


Sulawesi heette vroeger Celebes. Het eiland heeft de vorm van een orchidee en omvat 5 provincies. In het berggebied van zuid Celebes wonen de Toraja, die in het begin van 20e eeuw direct van het animisme zijn overgegaan naar het christendom.
Het leven van veel bewoners van het bergland wordt nog steeds bepaald door de invloed dat oude animisme. Aan de zuidkant van Sulawesi wonen de Buginesen en de Makassaren.

Een van de bezienswaardigheiden in Makassar is het gerestaureerde VOC Fort Rotterdam, gelegen in het centrum van de stad en met uitzicht over de straat Makassar. In de buitenwijken van Makassar vind je de tombe van sultan Hasanuddin. Deze vorst was halverwege de zeventiende eeuw de vorst van het koninkrijk Gowa in Zuid-Sulawesi. Zijn opstandige strijd tegen de koloniale Nederlanders hebben hem tot een held verheven op het eiland.

De rotsgraven en de dodenpoppen in de rotswanden of de Mamaja-Toraja zijn een bezoek waard. Dit is een prima combinatie van lokale cultuur en natuurschoon.

Snorkelen of duiken kun je bij Bunaken voor de kust van Manado. Hier vind je een van de mooiste onderwaterwerelden op deze aarde. Het Bantimurung natuurreservaat is een ware tropische tuin. Het ligt 42 kilometer ten noordoosten van Makassar vlakbij het dorp Bantimurung. De top attractie is de dertig meter hoge en twintig meter brede waterval. In het gebied rondom de waterval komen verschillende soorten vlinders voor. Het gebied telt maar liefst 270 soorten.


 

Vliegtickets Makassar/Ujung Pandang


Bent u op zoek naar vliegtickets Makassar? World Ticket Center biedt goedkope vluchten naar deze stad in Indonesie. Makassar, het vroegere Ujung Pandang is de hoofdstad van Sulawesi en is de grootste havenstad van het eiland. In het verleden werd deze haven druk bezocht door Spaanse, Portugese, Britse en Nederlandse koopvaardijschepen voor de specerijenhandel.

Een vlucht naar Makassar boeken kan gemakkelijk via World Ticket Center. Online kunt u de prijzen van vliegtickets vergelijken en een boeking plaatsen.

World Ticket Center

World Ticket Center biedt al meer dan 20 jaar voor u een goedkoop vliegticket aan. Op de website kunt u zelf de vluchten naar Sulawesi vergelijken zodat uw keuze aansluit op uw wensen.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Makassar

Algemene Beoordeling

review over de reis met Garuda Indonesia

Slechte reis ervaring gehad met Garuda Indonesia van ASD naar MAK (UPG)v.v. - Oktober 2010, defect raken vliegtuig in dubai, zouden 12 uur moeten wachten dus zelf een vlucht met Emirates geregeld, aansluitende vlucht gemist geen hulp gekregen bij her-organiseren van de reis. - Januari 2011, JAK-MAK koffers komen niet aan in MAK. 4 uur moeten wachten op de koffers. MAK, vliegtuig defect komen te laat voor transit naar ASD, geen hulp ontvangen, na veel geruzie toch nog gered door vertraging.

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00