Vliegtickets Java

Azië » Indonesië » Jakarta

Indonesië

Jakarta

Vliegtickets Java

Heeft u al eens aan een reis naar het Indonesische eiland Java gedacht! Het is een van die bestemmingen ter wereld, waarvan u op voorhand al weet : deze reis groeit uit tot een pracht van een vakantie. Zeker als u kiest voor een vliegticket Java bij World Ticket Center. Steeds scherper geprijsd met ideale vluchtschema’s, dat zijn de voornaamste kenmerken van uw vliegticket Java. En uiteraard, zoals u dat van ons mag verwachten, boekt u ook tegen zeer voordelige tarieven een hotel Java.Ongekend en drukbehuisd Java

De vakantieganger die een rustige vakantie in gedachten heeft, reist niet zo heel snel af naar Java. De bevolkingsdichtheid is hier zeer hoog. Als u bedenkt dat het eiland ongeveer drie keer zo groot is als Nederland en maar liefst meer dan 114 miljoen inwoners heeft, weet u wel hoe druk het hier kan zijn. De reuring vindt u vooral in Jakarta, de hoofdstad van Indonesië en gelegen aan de noordwest kust van Java. Uiteraard kunt u ook de rust opzoeken, zeker als u in de buurt van het vulkanisch gebergte vertoeft.

Er zijn zoveel mooie natuurverschijnselen te bezichtigen op het grote eiland Java. U heeft er meer dan een dagtaak aan om uw reis uit te stippelen en misschien laat u zich wel verrassen en gaat u op de bonnefooi vakantie vieren. Hoe dan ook, World Ticket Center wijst u wel op de bijzonder scherp geprijsde tarieven van een huurauto Java. Hiermee reist u zeker naar de Bromo, de bekendste vulkaan op het eiland Java met een werkelijk schitterende ligging. Samen met twee andere vulkanen ligt de Bromo in een zandzee van acht bij tien kilometer.

De Bromo is een onderdeel van het Tenggermassief en te vinden in het Bromo Tengger Semeru Nationaal Park in Oost-Java. Wat u zeker niet mag missen is vanaf de Bromo krater de zonsopgang bekijken. Men omschrijft dit als een grote betovering, alleen al door de nachtelijke aanblik van dit maanachtig landschap. Neem wel wandelschoenen mee, want vanaf een hotel in de buurt bent u zeker een uur onderweg naar de rand van de krater.World Ticket Center helpt u verder

Er is zoveel meer te vertellen over Java en met uw vliegticket Java kunt u werkelijk alle kanten op. Wij helpen u graag met uw keuze en misschien kiest u wel voor een rondreis op Java en de nabijgelegen eilanden, want ook deze zijn de moeite waard. U boekt bij ons niet alleen voordelige Java vliegtickets, maar ook scherp geprijsde Java hotels. U boekt dit alles eenvoudig en snel online, maar ook onze reisdeskundigen zijn per e-mail, telefoon of aan de balie bereikbaar voor al uw vragen.


Vliegtickets Java bij World Ticket Center


Bij World Ticket Center reserveert u tegen de allerbeste tarieven Java vliegtickets. Java is een bijzondere reisbestemming, een eiland waarop u een prachtige rondreis kunt maken en het drukke Indonesische leven ontdekt. World Ticket Center is expert op het gebied van scherp geprijsde vliegtickets. Java is een van onze Indonesië topbestemmingen. Onze reisexperts staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard kunt u ook uw Java vliegtickets online boeken of neem contact op met een van onze adviseurs.Professionele reisdeskundigen


World Ticket Center – sinds 1980 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties in Nederland – biedt u de meest voordelige vliegtickets. Wij streven naar snel en perfect reisadvies, wij garanderen u professioneel reisadvies en de meest voordelige vliegtickettarieven. Wij bieden een uiterst zorgvuldig geselecteerd overzicht vliegtickets naar bestemmingen over heel de wereld. Onze specialisten hebben allen een expertise in een bepaald werelddeel en daar zijn we uiteraard trots op.

Iedere reiziger heeft persoonlijke voorkeuren en specifieke wensen en daar spelen wij graag op in, want uw reis moet voldoen aan uw voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een bijzondere rondreis waar u volledig tot rust komt, een voordelig geprijsde last minute omdat u zomerse zin heeft in de winterzon, een round the world ticket voor die welverdiende sabbatical, een jaarticket omdat u er lang tussenuit wilt, een verre bestemming met een of meerdere stop-overs naar keuze, bij World Ticket Center zijn al uw reisideeën bespreekbaar.

Onze ervaren reisdeskundigen informeren u graag en zorgen voor een onbezorgde reis tegen de laagste prijs. Zij leggen u alles uit over de tarieven, uw vluchtschema, wijzigingsmogelijkheden, maar ook reisverzekeringen. Vraag gerust om advies, zodat u meer weet over de voordelen van bijvoorbeeld een doorlopende reisverzekering. Wij garanderen u de allerbeste service, want met de vliegtickets van World Ticket Center gaat u altijd fijn en compleet verzorgd op reis.

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

thu 27 jun - mon 08 jul

€ 722

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00