Vliegtickets Pune

AziĆ« » India » Pune

India

Pune

Bezienswaardigheden in Pune


Gelegen op een afstand van ongeveer 120 km vanaf Mumbai, is de stad is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in India. Daarnaast is Pune ook een van de grootste industriële steden van Maharashtra en is de grootste stad qua auto productie. Vele grote bedrijven hebben hier hun hoofdkantoor. De stad is gelegen aan de oostelijke rand van de West-Ghats op het Deccan plateau, op een hoogte van 559 m boven de zeespiegel. Pune was oorspronkelijk een agrarische nederzetting maar de stad is nu een de meest ontwikkelde steden van India.

Een van de voornaamste bezienswaardigheden van de stad is Osho Commune International, een gebedscentrum opgericht door Rajneesh Osho. Daarnaast kun je een bezoek brengen aan de Shirdi gemeenschap met haar indrukwekkende Samadhi tempel van Sri Sai Baba. De rijke geschiedenis, architectuur en cultuur van de stad maken het een must om de stad te bezoeken. De boeddhistische grotten van Bhaja en Karla liggen net buiten de stad.

De stad ontwikkelt zich als een waar shop paradijs, hier kunt u goed terecht voor diverse goedkope producten. Naast de vele theaters die de stad bezit maakt het de culturele hoofdstad van Maharashtra.


 

Vliegtickets Pune


Vliegtickets naar het Indiase Pune boekt u bij World Ticket Center voor de laagst mogelijke prijs. De stad Pune ligt in de Indiase staat Maharashtra en is naar verluidt de culturele hoofdstad van de staat.

World Ticket Center heeft goedkope aanbiedingen van vliegtickets naar Pune. Door een vergelijking te maken van prijzen van alle luchtvaartmaatschappijen, kunnen wij u de goedkoopste vluchten bieden. Online krijgt u een overzicht van de beschikbare tickets in uw gewenste periode. Maak een keuze en boek eenvoudig in onze reserveringsmodule.

World Ticket Center


Wij hebben specialisten in dienst die u graag adviseren over de goedkoopste vliegtickets naar wereldwijde bestemmingen. Neem voor vluchten naar Pune contact op met onze Azie specialisten. Dit kan zowel telefonisch als per email, of kom langs in ons reisbureau.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00