Vliegtickets Hyderabad

AziĆ« » India » Hyderabad

India

Hyderabad

Bezienswaardigheden in Hyderabad


De stad staat bekend om de vele moskeeën, tempels, minaretten, bazaars en monumenten.Ook staan er forten en paleizen of de overblijfselen daarvan die de moeite van het bezoeken waard zijn. Het mooiste fort is Golconda, dat ligt op een heuvel aan de rand van Hyderabad. In die buurt is de grootste diamant op aarde, de Kohinoor, die in de kroon van de Britse koningin zit, gevonden.

Charminar is de topattractie van Hyderabad. Deze geheel uit graniet opgetrokken tempel heeft vier bogen die gericht staan naar het noorden, oosten, zuiden en westen. De Charminar werd in 1591 gebouwd om het einde van de pest epidemie te vieren, die de stad in zwart dompelde. hele stad.

Het Golconda fort is een grote ruïne, net buiten Hydrabad. De stad en het fort zijn gebouwd op een heuvel van graniet die ongeveer 120 meter hoog is.'s Avonds is het fort verlicht en is er een geluidsshow die zeer goed wordt bezocht door toeristen en de lokale bevolking.

De Birla Makir Tempel is ook de moeite waard om te bezoeken. Geheel in marmer opgetrokken is deze moderne maar toch klassiek aandoende tempel een geschenk aan de stad van een invloedrijk en schatrijk industrieel, Birla genaamd. Alles is smetteloos wit. Het ligt op een rots en je hebt er een goed uitzicht over de stad en het Sagar - lake.


 

Vliegtickets Hyderabad


Boek nu goedkoop vliegtickets bij via het World Ticket Center naar Hyderabad. Hyderabad is een historische stad in India van origine een universiteitsstad. Er zijn 8 universiteiten en professionele hogescholen. De stad is qua IT en techniek enorm aan het ontwikkelen en is een van de snelst groeiende economieen van Azie.

Boek uw vliegticket bij World Ticket Center. U kunt uw vliegticket op 3 manieren boeken. U komt langs in ons reisbureau gevestigd in Amsterdam, telefonisch kunt u ook u vliegticket boeken of natuurlijk via internet. Tevens kunt u ook een hotel en/ of autohuur er bij ons bestellen. Vlieg naar Hyderabad en ontdek authentiek India!

World Ticket Center


Kom voor het beste advies eens langs in ons reisbureau in hartje Amsterdam. Onze specialisten kunnen u reis op maat stellen zoals u dat graag wenst. Tevens kunnen wij ook een accommodatie en auto voor u erbij reserveren. U kunt natuurlijk ook u reis online boeken.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

sun 14 jul - sat 20 jul

€ 963

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00