Vliegtickets Goa

AziĆ« » India » Goa

India

Goa

Bezienswaardigheden in Goa


Voor veel toeristen is het een waar paradijs op aarde: zon, zee, dansen en relaxen. Er wonen meer dan 1,5 miljoen mensen. De Portugezen hebben hier een tijd gezeten en dat zie je ook wel aan de koloniale bouwstijl van veel panden. De kerk van St. Franciscus van Assissi is een goed voorbeeld van Portugese religieuze kunst, met een ruim en rijk gedecoreerd interieur. Je vindt deze in het oude Goa, de vroegere hoofdstad van het oostelijke Portugese imperium.

Goa heeft een kustlijn van 130 km. Er zijn prachtige zandstranden met palmen variërend van 100 meter breed tot enkele kilometers. In de zestiger en zeventiger jaren van de vorige eeuw was Goa een paradijs voor hippies, kunstenaars en artiesten die uit alle delen van de wereld kwamen

De Basiliek van Bom Jezus stamt uit 1594 en is de belangrijkste bezienswaardigheid in Oud-Goa. Hier werd in 1554 de twee jaar eerder in China overleden missionaris Sint Franciscus Xaverius begraven. Fort Aguada werd gebouwd in 1612 en had ook de eerste vuurtoren in Azië op zijn complex. Met zijn munitiekamers, kanonnen, barakken en kerk was het eertijds een plaats die macht en gezag uitstraalde. Tegenwoordig is er een gevangenis in gehuisvest.


 

Vliegtickets Goa


Bent u op zoek naar vliegtickets Goa? World Ticket Center biedt goedkope vluchten naar deze stad aan de westkust van India. Goa is de populairste badplaats van India en erg in trek bij toeristen die een rondreis door India ondernemen. Ook de lokale bevolking uit drukke steden zoals Delhi en Calcutta komt hier graag voor een verblijf.

Een vlucht naar Goa boeken kan gemakkelijk via World Ticket Center. Online kunt u de prijzen van vliegtickets vergelijken en een boeking plaatsen.

World Ticket Center


World Ticket Center biedt al meer dan 20 jaar voor u een goedkoop vliegticket aan. Op de website kunt u zelf de vluchten naar Goa in India vergelijken zodat uw keuze aansluit op uw wensen.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

fri 28 jun - wed 03 jul

€ 812

BOEK DEZE VLUCHT
Goa

Algemene Beoordeling

7.2

heerlijke strandvakantie

Goa is een deel van India waar je alleen naar toe moet gaan als je een rustige strandvakantie wil hebben. Strandleven is alleen van oktober tot maart daarna worden alle strandtenten afgebroken en gaan alle winkeltjes dicht. De reis met Lufthansa via Frankfurt naar mumbai en daarna inlandse vlucht naar Goa is ons zeer slecht bevallen. Volgende keer een betere verbinding uitzoeken. Heb hierover separaat een klacht.

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00