Vliegtickets Kolkata

AziĆ« » India » Calcutta

India

Calcutta

Bezienswaardigheden in Kolkata


Een schitterend voorbeeld van Britse pracht en praal is Queen Victoria Memorial, gebouwd ter nagedachtenis aan de toenmalige koningin van Engeland. Dit herdenkingsmonument ligt in Maidan Park en wordt 's avonds fraai verlicht.

Het Indian Museum is het oudste museum van Azië. Het heeft niet alleen de grootste collectie Indiase kunst ter wereld, maar hier vind je ook alles over de geschiedenis van India. Howrah Bridge, is een beroemde brug waar dagelijks meer dan een miljoen Indiërs over fietsen, lopen, kruipen of rijden Niet zozeer de brug zelf maar het gedrang van mensen die met diverse vervoermiddelen van de ene naar de andere kant proberen te komen is de attractie.

Overige bezienswaaridgheden zijn het Marble Palace en de botanische tuinen, waar je in het struikgewas loslopende slangen kunt tegenkomen.


 

Vliegtickets Kolkata


Een vliegticket naar Kolkata wordt bij World Ticket Center gegarandeerd aangeboden voor het laagst mogelijke tarief. Kolkata is de hoofdstad van de deelstaat West-Bengalen in het oosten van India. Deze staat grenst aan Bangladesh. Deze vroegere hoofdstad is een dynamische stad vol met tegenstellingen. Van grote armoede met krottenwijken tot schone buurten met weelderige paleizen. Tijdens de koloniale overheersing van de Engelsen stond Kolkata bekend als "de stad van paleizen". De Britten bouwden vele traditioneel Engelse landhuizen en gebouwen.

World Ticket Center biedt u de goedkoopste vliegtickets naar Kolkata. Wij vergelijken voor u de prijzen van alle luchtmaatschappijen, zodat wij u gegarandeerd de voordeligste vliegreis aanbieden. De mogelijkheden voor uw vlucht naar India kunt u bekijken op onze website. Daar vindt u direct de tarieven en beschikbaarheid. Boek snel, gemakkelijk en voordelig uw vliegticket naar Kolkata in ons online reserveringssysteem.

World Ticket Center


World Ticket Center is al meer dan 25 jaar de specialist op het gebied van voordelige vliegtickets naar allerlei verschillende bestemmingen over de gehele wereld. In ons reisbureau staan meer dan 30 gespecialiseerde reisadviseurs voor u klaar die u graag helpen bij het boeken van een goedkoop en voordelig vliegticket naar Kolkata. Of boek uw goedkope vliegreis gemakkelijk, eenvoudig en snel via ons reserveringssysttem op de website.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00