Vliegtickets Ahmedabad

AziĆ« » India » Ahmedabad

India

Ahmedabad

Bezienswaardigheden in Ahmedabad


De ashram van Mahatma Gandhi is de meest heilige en vereerde mam in India en overal in alle steden en dorpen vind je wel een standbeeld van hem. Ahmedabad is heel lang de verblijfplaats van Gandhi geweest.

Het Calico museum is een van de beste textielmusea van India. Dit museum heeft niet alleen een prachtige collectie, met veel textiel van meer dan 200 jaar oud, maar is ook gevestigd in een mooie oude haveli (koopmanshuis) met prachtig houtsnijwerk en marmeren vloeren.

De regio Gujarat is een van de meer welvarender delen van het land. Er wonen veel Jainisten en logischerwijs vindt u er dus veel Jain tempels. Gujarat staat ook bekend als verblijfplaats van de laatste Aziatische leeuwen, u kunt op zoek naar deze leeuwen in het Sasan Gir natuurpark. Er wonen ook diverse kleurrijke stammen, zoals de Ravari, Harijians, Ghats, Ahirs en Rathwa.


 

Vliegtickets Ahmedabad, gj


Boek uw vliegtickets naar Ahmedabad bij World Ticket Center. Ahmedabad is de grootste stad in de provincie Gujarat in India. Veel gebouwen in de stad vertonen een samensmelting van hindoe- en moslimstijlen tot een speciale Indo-Saraceense vorm van architectuur. Belangrijke bezienswaardigheden vormen de minaretten van de Rajpur Bibi en de Sidi Sayyid moskeeën, de fijn bewerkte schermen van de Sidi ' Sayyid moskee, de ja ma Masjid en de masjid van Ahmed Shah moskee. De stad huisvest drie belangrijke musea: het Calico Museum of textiles, het Utensils Museum en Kite Museum.

Met World Ticket Center vindt u altijd de juiste vliegticket naar Ahmedabad. Wij vergelijken de prijzen van tickets bij verschillende luchtvaartmaatschappijen zodat wij u een aantrekkelijk aanbod kunnen doen.

World Ticket Center


World Ticket Center heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het organiseren van reizen. Door deze ervaring weten wij onder andere hoe we u goedkope vliegtickets naar India kunnen aanbieden. Boek u vlucht naar Ahmedabad zo snel mogelijk om nog goedkoper te vliegen.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00