Vliegtickets Xianyang

AziĆ« » China » Xi An

China

Xi An

Bezienswaardigheden in Xianyang


Voornaamste bezienswaardigheden zijn de stadsmuur, de bell tower, drumtower. De topattractie waarom iedereen naar Xian gaat is het Terracotta leger.
De huidige stadsmuren zijn in een rechthoek gebouwd, de stad is volgens een klassiek geometrische patroon aangelegd. Bij de Zuidpoort is een traditionele winkelstraat waar veel op straat verhandeld wordt. Hier vind je het het Steentafelen Museum, met de meest prachtige kalligrafie op steendrukken.
Precies in het midden van de oude stad staat de de Klokkentoren, een van de kenmerkende gebouwen van Xi'an. Even verderop staat de Trommeltoren die ook uit de 14e eeuw dateert.

Het terracotta grafleger is wereldberoemd en mag u niet missen. Het leger is pas in 1974 ontdekt en nogsteeds worden er beelden opgegraven. Er zijn diverse kuilen waarin de honderden soldaten in gelid staan opgesteld en boogschutters met hun bronzen strijdwagens.

In Xi'an kunt u ook de spectaculaire Tang-voorstelling bijwonen. In zang, muziek en dans en met prachtige decors en kleding wordt deze getoond.


 

Vliegtickets Xi'An Xianyang, aa


Tegen de laagst mogelijke prijs naar Xian vliegen? Boek dan uw ticket bij World Ticket Center. Vergelijk zelf de vliegtarieven op onze website. Xi'an is de hoofdstad van de provincie Shaanxi. Het was ooit de hoofdstad van China. Xi'an is het oostelijke eindpunt van de zijderoute. In vroeger tijden werd het Chang'an genoemd, dat 'eeuwigdurende vrede' betekent. Tijdens de Tang dynastie was het de hoofdstad van China met een bevolking van misschien wel 1 miljoen inwoners op een oppervlakte van 84 km2, waarmee het toen ongetwijfeld de grootste stad op aarde was. Momenteel wonen er bijna 4 miljoen mensen in Xi'an.

Door onze vergelijking van vele luchtvaartmaatschappijen kunnen wij u het voordeligste aanbod doen. Zoek op onze website naar het geschikte vliegticket en boek deze online.

World Ticket Center


World Ticket Center is al meer dan 25 jaar de specialist op het gebied scherpgeprijsde vliegtickets naar allerlei bestemmingen. U kunt onze meer dan 20 gespecialiseerde reisadviseurs in het reisbureau bezoeken. We helpen u graag bij het boeken van uw vliegtickets naar Xian.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00