Vliegtickets Wenzhou

AziĆ« » China » Wenzhou

China

Wenzhou

Bezienswaardigheden in Wenzhou


De omgeving van de stad heeft veel te bieden.

Mt. Yandang is een indrukwekkende bergketen dat op de top een hoog bergmeer heeft. Hier huizen veel trekvogels waaronder wilde ganzen. Nanji Islands Marine Nature Reserve is een prachtig natuurreservaat. Het gebied staat op de Unesco Werelderfgoedlijst. Hier vind je schoon zeewater, pittoreske haventjes, gouden stranden en verschillende eilandjes met ieder een eigen charme.

Wuyanling Natural Reserve ligt in Taishun County in het zuidwesten van Wenzhou. Dit gebied is adembenemend. Groene bergen, beekjes, watervallen, vele vogels en de mooiste bloemen en planten.


 

Vliegtickets Wenzhou, zh


Goedkope vliegtickets naar Wenzhou boekt u bij World Ticket Center. Wenzhou ligt in het zuiden in de Chineze provincie Zhejiang en is een belangrijk economisch en cultureel centrum. Wenzhou betekent mild en plezierig land, de stad heeft vanwege het milde klimaat haar naam hier aan te danken. Koude winters en warme zomers komen hier niet voor, het blijft er gedurende het hele jaar aangenaam en dat maakt de stad en omgeving is een ideale vakantiebestemming. Naast dit milde klimaat vind je veel natuur en bovendien is er veel te zien en te doen rondom de stad.

Wenzhou kunt u aanvliegen met divers luchtvaartmaatschappijen. Door alle maatschappijen met elkaar te vergelijken, kunnen wij u de goedkoopste vliegtickets naar China bieden. U kunt deze vergelijking ook zelf maken op onze website. Aan de hand van uw zoekopdracht verschijnt een overzicht van alle mogelijke tickets naar Wenzhou.

World Ticket Center


De specialisten van World Ticket Center kunnen de goedkoopst mogelijke vliegtickets voor u boeken naar bestemmingen over de hele wereld. Voor het beste advies over vliegticket Wenzhou neemt u contact op met onze Azie specialisten. Bij World Ticket Center kunt u ook gemakkelijk online boeken.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

fri 28 jun - thu 04 jul

€ 574

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00