Vliegtickets Changsha

AziĆ« » China » Changsha

China

Changsha

Bezienswaardigheden in Changsha


De Yuelu academie is één van de oudste academies in China, gesticht in 976 tijdens de Song dynastie. De academie ligt bij de Yuelu mountain, langs de Xiangjiang River.
Juzi Zhou (Long Island) is een zandbank, die langs de hele stad ligt. De vroegere communistische leider Mao Zedong studeerde hier ging hier vaak zwemmen en/of wandelen met zijn vrienden. Vandaag de dag wordt dit herdacht met een monument met inscripties van Mao.

Het Hunan Provincial Museum ligt in het noordoosten van Changsha. Dit museum heeft een grote variatie aan voorwerpen zoals Changsha porselein uit de Tang dynastie en een kalligrafie van Wang Fuzhi, de grote wijsgeer uit de Qing periode. Vooral de voorwerpen uit de Mawangdui Han Tombe zijn erg bijzonder.

De Lushan tempel ligt in het bos van mount Yuelu en is één van de oudste tempels van Hunan. Het stamt uit de Western Jin Dynasty en wordt vaak bezocht door de lokale boedhisten.


 

Vliegtickets Changsha


Voor vliegtickets naar Changsha tegen het goedkoopste tarief boekt u bij World Ticket Center. Changsha is de hoofdstad van de Chinese provincie Hunan. De stad ligt aan de oever van de Xiang rivier en wordt omringd door de vruchtbare Hunan vlaktes. Het kreeg vooral bekendheid als educatief centrum, vooral nadat de Yuelu Academie werd opgericht. Changsha heeft veel bezienswaardigheden en is in trek bij toeristen.

World Ticket Center biedt voordelige tickets naar Changsha. Voor het vergelijken van vliegtarieven kijkt u op onze website. Daar wordt een overzicht gegeven van alle beschikbare vluchten naar China. U kunt het vliegticket naar keuze eenvoudig boeken in ons online reserveringssysteem. Zo kunt u vanuit huis uw vliegreis naar het chinese Changsha boeken!

World Ticket Center


Bij World Ticket Center kunt u online vliegtickets boeken naar wereldwijde bestemmingen als Changsha. Door onze ruime ervaring kunnen wij u de goedkope vluchten aanbieden. Onze specialisten staan u graag te woord over de mogelijkheden voor tickets.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00