Vliegtickets Samsun

Afrika » Zuid-Afrika » Skukuza

Zuid-Afrika

Skukuza

Vliegtickets Samsun

De noordkust van Turkije, het is een toeristisch gebied in opkomst. Op ongeveer 850 kilometer ten oosten van de hoofdstad Istanbul ligt de luchthaven waar u met een vliegticket Samsun naartoe vliegt. Het gebied kent een gematigd zeeklimaat, en verschilt dus van de mediterrane zomers in het zuiden van Turkije. Samsun en omgeving kennen koele winters en warme zomers met een hoge luchtvochtigheid, relatief veel neerslag gedurende het gehele jaar. Maar laat u niet tegenhouden door de kans op wat meer buien als u kiest voor een vliegticket Samsun.

Mooie baai, moderne stad

De baai waar Samsun aan huist is ingericht op vakantiegangers. Men wandelt hier langs de Zwarte Zee en treft her en der prachtige oude gebouwen. Verder is het vooral een moderne stad, een die de laatste 40 jaar uitgroeide tot een stad met een inwoneraantal van tegen de 600.000.

In Samsun zijn genoeg leuke dingen te doen en u verblijft er in een goed hotel. De website van World Ticket Center biedt u de mogelijkheid direct een hotel Samsun te boeken. Verblijft u meerdere dagen in Samsun, breng dan een middag een bezoek aan het Archeologisch museum en het Ataturk museum. Samsun wordt ook wel de koperstad van Turkije genoemd, in vroeger tijden was het al een belangrijke zogenaamde koperstad.

Scherpe tarieven

De vliegtickets Samsun zijn scherp geprijsd en de Samsun tip die World Ticket Center u graag meegeeft is de volgende. Overweeg een huurauto Samsun, een waarmee u de omgeving op uw gemak verkent. Uw vakantie, uw rijtijden. Per auto rijdt u via de kustwegen in ongeveer vier uur naar Trabzon. Istanbul ligt op om en nabij achthonderd kilometer ten westen van Samsun en Ankara op iets meer dan vierhonderd kilometer landinwaarts.

Vliegtickets Samsun

World Ticket Center staat bekend om de scherpe vliegtarieven. Iedereen moet kunnen reizen vinden wij en hoe minder u besteedt aan een vlucht, hoe meer u op de plaats van bestemming kunt ondernemen. Met een vliegticket Samsun maakt u een vakantie zo goedkoop of duur als u zelf wilt. In de leuke kustplaats Samsun zijn zeer uiteenlopende accommodaties te boeken. Van een super-de-luxe hotel tot een eenvoudig appartement. Wilt u naast uw vliegticket Samsun ook een hotel boeken, neem dan eens een kijkje bij het hotelaanbod van World Ticket Center. In Samsun en omgeving – de Zwarte Zee is een graag bezochte vakantiebestemming – zijn er voldoende te vinden. Wij wensen u een prettige tijd in Samsun.

Gespecialiseerde reisadviseurs

Al bijna 30 jaar is World Ticket Center een van de grootste zelfstandige reisorganisaties in Nederland – met veel plezier bieden wij u vliegtickets, waarbij wij de prijs/kwaliteit verhouding altijd nauwlettend in het oog houden. Wij bieden een uitgebreide selectie vliegtickets naar luchthavens over heel de wereld. Onze reisdeskundigen helpen u met veel enthousiasme en hebben stuk voor stuk een expertise in een bepaald continent, zodat u altijd topadvies krijgt.

Wij beseffen dat uw reis draait om uw wensen en daar willen wij graag aan voldoen. De reismogelijkheden zijn ruim opgezet en divers. Of u nu een zeer exclusieve strandvakantie zoekt of juist een leuke last minute naar een zonnig oord waar u volledig tot rust komt, een voordelig geprijsde winterzonvakantie wil boeken omdat u de Nederlandse winter wil ontvluchten, een wereldticket voor die welverdiende paar maanden weg, een jaarticket omdat u gaat met een rugzak gaat rondreizen, een verre bestemming met een of meerdere stop-overs naar keuze, bij World Ticket Center vindt u wat u zoekt.

Onze ervaringsdeskundigen – al net zo reislustig als u - denken graag met u mee en zorgen voor een onvergetelijke reis. Zij leggen u alles uit over de tarieven, uw vluchtschema, wijzigingsmogelijkheden, maar ook reisverzekeringen. Schroom niet en vraag gerust om advies, zodat u meer weet over de voordelen van bijvoorbeeld een doorlopende reisverzekering. Wij garanderen u de beste service, want met de vliegtickets van World Ticket Center gaat u altijd fijn en compleet verzorgd op reis.
De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

thu 11 jul - fri 26 jul

€ 1127

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00