Vliegtickets George

Afrika » Zuid-Afrika » George

Zuid-Afrika

George


Bezienswaardigheden George


De route gaat onder andere van de prachtige kuststreek met diepe baaien, kliffen en uitgestrekte zandstranden naar de bergketens van Outeniqua, Tsitsikamma en de Langkloof. Het afwisselende landschap laat in elk gebied een unieke flora te zien is. Kleurrijke bloemen die vooral tussen juli en december bloeien vormen de naam van deze route. Langs de Tuinroute liggen veel interessante plaatsen waaronder steden als Mossel Bay, George, Knysna en Plettenberg Bay.

George ligt 8 kilometer van de kust en rond dit stadje is veel te beleven. Hier is loopt de route van de befaamde Outeniqua Choo Tjoe stoomlocomotief, van George tot Knysna. De Outeniqua Mountains is een prachtig natuurgebied voor vogel liefhebbers. Hier vind je veel verschillende vogelsoorten zoals de Knysna Lourie, Fiscal Flycatcher.

In de omgeving van George kun je veel activiteiten ondernemen. Je kunt hier wandelen, mountain biken, markten in de omliggende dorpjes bezoeken en bijvoorbeeld een cursus Djembe volgen. George is een ideale plaats om als start van de tuinroute te dienen.

 

Vliegtickets George


Boek uw vliegtickets naar George bij World Ticket Center. George, een stadje aan de Westkaap in Zuid Afrika, is het hartje van de Garden Route (Tuinroute) die vanaf Mosselbaai tot aan de rivier de Storms loopt. Deze 210 km lange route laat je het prachtige landschap van de West en-Oostkaap zien en is naast het Krueger Park één van de topattracties van Zuid Afrika.

Met World Ticket Center vindt u altijd de juiste vliegticket naar George. Wij vergelijken de prijzen van tickets bij verschillende luchtvaartmaatschappijen zodat wij u een aantrekkelijk aanbod kunnen doen.


World Ticket Center


World Ticket Center heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het organiseren van reizen. Door deze ervaring weten wij onder andere hoe we u goedkope vliegtickets naar George kunnen aanbieden. Boek u vlucht naar zo snel mogelijk om nog goedkoper te vliegen.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00