Vliegtickets East London

Afrika » Zuid-Afrika » East London

Zuid-Afrika

East London

Bezienswaardigheden in East London


East London heeft een ideaal klimaat en prachtige stranden waar u kunt zwemmen, zeilen en surfen. De bekendste stranden zijn Nahoon Beach waar u fantastisch kunt surfen en Orient Beach waar je met de hele familie lekker kan genieten van zon en strand. U vindt hier diverse zwembaden en glijbanen waar kinderen veel plezier aan beleven. De Orient Beach is genoemd naar een schip dat hier voor de kust is gezonken.

Er zijn een aantal interessante attracties te vinden. De East London City Hall is een prachtig Victoriaans raadhuis. De bijbehorende klokkentoren is opgedragen aan koningin Victoria van Groot-Brittannië en lijkt veel op de Big Ben uit Londen. Het bronzen beeld van Steve Biko staat voor de City Hall. Steve Biko is na Nelson Mandela het belangrijkste symbool van het verzet tegen Apartheid in Zuid Afrika.

Een attractie waar u met het hele gezin heen kunt is het East London Aquarium: Er zijn regelmatig zeeleeuwenshows en het aquarium heeft een enorme variatie aan tropische vissen. Het is tevens een opvangcentrum voor gewonde en zieke dieren die regelmatig op de stranden aanspoelen. Veel vogels, dolfijnen en schildpadden worden hier weer opgelapt voor een terugkeer in de oceaan.
In juni en november moet u zeker het 11 meter hoge platform beklimmen. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht op walvissen en groepen dolfijnen die vlak voor de kust langstrekken.


 

Vliegtickets East London


Naar East London vliegen tegen een lage prijs? Boek dan uw vliegticket bij World Ticket Center. East London is een middelgrote stad in het Oosten van Zuid Afrika. East-London is de enige plaats in Zuid Afrika met de haven aan een rivier. De stad leeft van de de auto industrie, dit is de belangrijkste inkomstenbron voor de meeste inwoners. Niet alleen de plaatsnaam is afgeleid van London in Engeland, ook verschillende straatnamen zoals Oxford Street, Queens Park en Cambridge Street vindt u in deze stad. Tegenwoordig is het met bijna een half miljoen inwoners, inclusief de omliggende voorsteden en townships, de op 1 na grootste stad van de Oost-Kaap.

Bekijk bij World Ticket Center online de mogelijkheden voor vliegtickets naar East London. U kunt op onze website zoeken naar vluchten in een gewenste periode. Dan ziet u direct de bijbehorende prijzen. Wij zijn gespecialiseerd in voordelige vliegtickets en zoeken voor u altijd het goedkoopst mogelijke ticket. Vliegtarieven zijn afhankelijk van periode en klasse. Boek daarom zo vroeg mogelijk uw ticket naar Zuid Afrika om te profiteren van de laagste prijzen.

World Ticket Center


World Ticket Center heeft jarenlange ervaring op het gebied van vliegreizen. Tickets naar verre steden als East London worden goedkoop aangeboden. Wij bieden de mogelijkheid om online te boeken. Uiteraard informeren onze specialisten u ook graag.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

tue 02 jul - sat 06 jul

€ 1037

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00