Vliegtickets Bulawayo

Afrika » Zimbabwe » Bulawayo

Zimbabwe

Bulawayo

Bezienswaardigheden in Bulawayo


Bulawayo bleef tot in de jaren twintig de belangrijkste stad van Zimbabwe, maar door de snelle groei van Harare verhuisde de stad naar het tweede plan. Bulawayo is omgeven door parken. Ook kun je de mooie Victoriaanse gebouwen bewonderen. De straten zijn zeer ruim aangelegd. Dit is een erfenis uit het begin van de eeuw toen er genoeg ruimte moest zijn voor de ossenwagens.

In de stad zijn een aantal interessante bezienswaardigheden te vinden. Het park "The City Hall" is een prachtig park. Aan de straatkant van de Fife Street zul je dagelijks bloemenverkopers maar ook verkopers van houtsnijwerk, schilderijen, manden en haakwerk aantreffen. Boven de toegang naar de City Hall vanaf de Fife Street staat een bronzen afbeelding die de ontmoeting tussen de Ndebele chiefs en Cecil Rhodes in het Matobogebergte voorstelt.

The Art Gallery is een doorlopende afwisselende tentoonstelling van schilderijen, beeldhouwwerken en tapijtweefkunst van kunstenaars uit de omgeving. Een groot deel hiervan is door blinde of gehandicapte Afrikanen gemaakt.
De Tredgold Building is in 1957 in neoklassieke stijl gebouwd. De naam van dit gebouw is afkomstig van de toenmalige opperrechter Sir Robert Tredgold. Tussen Fort Street en Herbert Chitepo Street.

De Victoria Falls behoren tot s'werelds bekendste natuurlijke fenomenen en vormen de belangrijkste toeristische attractie van het land. Over een breedte van 1708 meter stort het water zich zo'n honderd meter in het ongeveer zestig meter brede ravijn. In 1855 werden de Victoria Falls ontdekt.


 

Vliegtickets Bulawayo


Voor een goedkoop vliegticket naar Bulawayo boekt u nu op de internetsite van het World Ticket Center. Bulawayo is na de hoofdstad Harare de tweede stad van Zimbabwe, met een bevolking van 1 miljoen inwoners. Het is gelegen in Matabeleland, 439 km ten zuidwesten van Harare. De hoofdstad van Matabeleland Noord is Lupane, Bulawayo wordt beschouwd als zelfstandige provincie. Hoewel er in Bulawayo er niet veel bijzonders te zien is vinden de meeste bezoekers deze stad aangenamer dan Harare, vooral omdat het er rustiger is. Tevens is het de uitvalsbasis voor excursies naar de natuurgebieden in de omgeving.

Vlieg naar deze stad in Zimbabwe voor de laagste prijzen en boek uw vliegtickets bij het World Ticket Center.

World Ticket Center


Voor de beste service en voor de laagste prijzen boekt u uw vliegticket naar Bulawayo gemakkelijk bij het World Ticket Center. Al meer dan 25 jaar bieden wij u de goedkoopste vliegtickets aan naar Afrika. Uw vliegtickets naar Bulawayo boekt u via de website van het World Ticket Center of breng een bezoek aan het reisbureau.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

sat 27 jul - mon 19 aug

€ 1402

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00