Vliegtickets Zanzibar

Afrika » Tanzania » Zanzibar

Tanzania

Zanzibar

Bezienswaardigheden op Zanzibar


Zanzibar Town is de enige stad op het eiland. Stone Town is het centrum van de stad waar vroeger de rijke Europeanen, Arabieren en Indiërs woonden in prachtige kalkstenen huizen en paleizen. Unesco heeft Stone Town op de monumentenlijst geplaatst. Ng'ambo is het arme gedeelte van de stad. Hier leven hoofdzakelijk de autochtone inwoners.

Ook de wereldberoemde ontdekkingsreiziger Livingstone wist het eiland te vinden. In het plaatselijke museum van Zanzibar-stad ligt nog steeds het houten medicijnkistje dat Livingstone tijdens zijn reizen bij zich had.

Zanzibar is een paradijs voor duikliefhebbers. Het koraalrif rond het eiland heeft enorm veel te bieden. Traditionele houten vissersbootjes brengen je naar de mooiste plekken van het rif. Hier kun je duiken, snorkelen en evnetueel zwemmen met dolfijnen.


 

Vliegtickets Zanzibar, za


Boek uw vliegtickets naar Zanzibar bij World Ticket Center. Zanzibar is een tropisch eiland vlak voor de kust van Tanzania. Dit eiland is erg in trek bij mensen die een safari door de Serengeti combineren met een strandverblijf. Het eiland heeft hagelwitte stranden, adembenemende koraalriffen en tropische temperaturen. Op het voormalige slaveneiland tref je vele specerijen-en kokosnoot plantages aan. Zanzibar is wereldwijd bekend als het 'kruideneiland'.

Met World Ticket Center vindt u altijd de juiste vliegticket naar Zanzibar. Wij vergelijken de prijzen van tickets bij verschillende luchtvaartmaatschappijen zodat wij u een aantrekkelijk aanbod kunnen doen.

World Ticket Center


World Ticket Center heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het organiseren van reizen. Door deze ervaring weten wij onder andere hoe we u goedkope vliegtickets naar Zanzibar kunnen aanbieden. Boek u vlucht naar Tanzania zo snel mogelijk om nog goedkoper te vliegen.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Zanzibar

Algemene Beoordeling

8.5

Ideale strandverlenging na safari in Tanzania!

Na een super safari in Tanzania nog 5 dagen naar Zanzibar geweest! Echt een aanrader. Stown Town zeker een bezoek waard. Mooi dorpje met haar speciale houten deuren in de stad. Er is ook mogelijkheid om een kruiden en specerijen excursie te doen, daar staat het eiland bekend om. Oost en noord oosten van het eiland super mooie resorts, maar er zijn zeker ook budget accommodatie te vinden. Mooie zandstranden met restaurantjes en barretjes op het strand.

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00