Vliegtickets Freetown

Afrika » Sierra Leone » Freetown

Sierra Leone

Freetown

Bezienswaardigheden in Freetown


Freetown is gesticht in 1787 waarna het uitgroeide tot het vestigingsoord voor vrijgelaten slaven. Deze geschiedenis is nog duidelijk te merken tijdens een bezoek aan deze stad. Freetown onderverdeeld in een aantal wijken die zijn ontstaan doordat elke slavennationaliteit in een eigen wijk geplaatst werd. Fort Thornton is nu het presidentieel paleis, en net zoals de de St.-Georgekathredraal een topattractie.

In het Loma Mountains Forest Reserve ligt de hoogste berg van Sierra Leone: Bintumani of Loma Mansa. De berg is 1945 meter hoog en bij helder weer is het uitzicht magnifiek. Het natuurreservaat herbergt veel bijzondere diersoorten. De kans is groot dat je hier verschillende apensoorten spot, net als olifanten, bongo's (Afrikaanse antilopes), krokodillen en buffels.

Ook het Outamba-Kilimi heeft een grote variatie aan wildlife, zoals nijlpaarden, chimpansees, olifanten, leeuwen en 260 vogelsoorten.


 

Vliegtickets Freetown


Boek een goedkoop vliegticket naar Freetown bij World Ticket Center. Freetown is de hoofdstad van het Afrikaanse land Sierra Leone. Deze stad moet het qua inkomsten hebben van haar haven, gelegen aan de Atlantische Oceaan. Rondom de haven vindt veel economische activiteit plaats. Zo wordt er rookwaar geproduceerd, edelstenen en diamanten geslepen en is er een grote olieraffinaderij.

World Ticket Center is een specialist op het gebied van goedkope vliegtickets. Door het vergelijken van vluchttarieven kunnen wij u de goedkoopste tickets aanbieden. Ook een hotel Freetown reserveert u bij World Ticket Center.

World Ticket Center


World Ticket Center vergelijkt prijzen en biedt u een overzicht van goedkope vliegtickets naar Freetown in Sierra Leone. Onze adviseurs staan u graag te woord.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Freetown

Algemene Beoordeling

7

goede service dank u wel

geen toelichting. ben erg tevreden. alles was goed geregeld. Mijn ticket is van vertre datum gewijzigd en daar heb ik geen hinder van ondervonden. Terwijl ik geen print had van mijn ticket. Heel erg bedankt voor de goede service.

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00