Vliegtickets Mahe Island

Afrika » Seychellen » Mahe Island

Seychellen

Mahe Island

Bezienswaardigheden op Mahe Island

Op Mahe zijn een aantal interressante bezienswaardigheden. l'Horloge is de klokkentoren op het centrale plein van de stad. Verder vindt u in de stad het nationaal museum dat u de geschiedenis van de archipel vertelt en de botanische tuin waar exemplaren van alle inheemse planten en boomsoorten te vinden zijn, maar ook voorbeelden van tropische planten van over de hele wereld.

De Kathedraal van de Onbevlekte Ontvangenis is gebouwd in Frans-koloniale stijl. De oude, koralen pilaren in de kerk werden onlangs gerestaureerd.
Het Nationaal Museum laat tal van hoogtepunten uit de geschiedenis van de Seychellen zien. Overal hangen fotos van Afrikaanse slaven die op de Seychellen werden vrijgelaten. Verder veel voowerpen uit die tijd.

Mahé bezit een schitterende natuur. Heuvels bedekt met regenwouden. Een kustlijn met parelwitte zandstranden. Voor de kust liggen zes eilandjes die samen het Sainte Anne Marine Park, een beschermd natuurgebied, vormen. Gemotoriseerde vaartuigen zijn hier niet toegestaan. Je kan hier naar hartelust snorkelen en duiken , genieten van de onderwaterwereld met meer dan 300 verschillende soorten vissen en schitterende koralen.


 

Vliegtickets Mahe Island

Bij World Ticket Center kunt u terecht voor al uw vliegtickets. Mahé is het grootste eiland van De Seychellen. Op dit eiland vindt u ook de hoofdstad Victoria en de internationale luchthaven. De bijnaam van het eiland is "het eiland van overvloed" vanwege de flora en fauna die overal op het eiland te vinden is. Naast schitterende natuur vindt u er parelwitte stranden, mogelijkheden om te duiken en schitterende mogelijkheden om de binnenlanden te ontdekken.

Goedkope vliegtickets naar Mahe kunt u boeken via de website van het World Ticket Center. Tevens kunt u ook kiezen om bij ons langs te komen in het reisbureau om uw vliegtickets te boeken. Onze prijzen zijn zeer scherp omdat wij de concurrentie nauwlettend in de gaten houden.

World Ticket Center

Voor de goedkoopste vliegtickets naar de Seychellen kunt u bij het World Ticket Center terecht. De site van het World Ticket Center biedt u de laagste tarieven naar Mahe. De specialisten in het reisbureau kunnen u ook alles vertellen over de goedkoopste vluchten naar deze stad. Boek nu via onze site of kom langs in het reisbureau.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

tue 25 jun - mon 01 jul

€ 802

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00